Ypykkä Metalfest valtaa heinäkuussa Pudasjärven: Mukana Kalmah ja paluuta tekevä For My Pain…

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 7.12.2023

Koillismaalla sijaitseva Pudasjärvi on tunnettu paitsi luonnostaan ja Suomen eteläisemmästä tunturialueesta Syötteestä mutta myös siitä, että sieltä on ponnistanut maailmalle varsin moni legendaarinen heavy-bändi.

Pudasjärven legendaariselle Jyrkkäkosken tanssilavalle ollaan järjestämässä 20. päivä heinäkuuta ensi kesän ärreimpiä lavatansseja. Määritelmän takaavat tanssin tahdit tarjoavat Kalmah, Zenith Reunion, National Napalm Syndicate ja For My Pain… – Kaikki siis legendaarisia pudasjärveläislähtöisiä bändejä. For My Pain… lasketaan järjestäjän mukaan myös pudasjärveläiseksi, koska siinä soittaa vahvasti pudasjärvitaustaisia muusikoita Eternal Tears Of Sorrow -bändistä. Vai soittaako?

For My Pain… on huhujen mukaan vasta julkaisemassa myöhemmin joulukuussa virallisesti uuden tulemisensa ja bändin nykykokoonpanon. Ilmeisesti Ypykkä Metalfestin järjestäjät tietävät jotain enemmän… He tietävät kertoa myös, että tapahtumassa esiintyvä National Napalm Syndicate a.k.a NNS on sekin tekemässä uutta levyä.

Ypykkä Metalfest tulee olemaan äärimmäisen legendaarinen ja ainutlaatuinen tapahtuma niin ympäristöltään kuin ohjelmistoltaan. Järjestäjät kertovat tapahtuman keskittyvän olennaiseen, eikä esiintymislavalla nähdä ledscreenejä vaan sitä ihtiään, aitoa perinteistä mättöä! – Niin komeasti he lupaavat tapahtuman kotisivuilla osoitteessa www.parhaatbileet.fi/ypykka. Tapahtuman varsin erikoisen edulliselta kuulostavat ennakkoliput ovat myös myynnissä tapahtuman kotisivuilla. Bändit tulevat varmasti tarjoilemaan erityisen antoisan kokemuksen soittaessaan itselleen tärkeällä Jyrkkäkoskella ”kotikentällään”.

Alustava aikataulu:            
klo 17.00 portit
klo 18.00 Zenith Reunion
klo 20.00 NNS
klo 22.00 For My Pain…
klo 24.00 Kalmah

Luetuimmat

Uusimmat