Zakk Wylde ja Charlie Benante kuvailevat tulevaa Pantera-kiertuetta kunnianosoitukseksi bändille

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 29.7.2022

Pantera aikoo tehdä paluun keikkalavoille ensi vuonna mittavan maailmankiertueen merkeissä. Yhtyeessä vaikuttavat menehtyneiden Dimebag Darrell Abbottin sekä Vinnie Paul Abbottin tilalla Black Label Societyn Zakk Wylde sekä Anthraxin Charlie Benante.

Nyt Wylde ja Benante kertovat tuoreessa SiriusXM-radiokanavan Trunk Nation with Eddie Trunk -ohjelmassa siitä, mitä tuleva kiertue merkitsee heille. Kaksikon mukaan kyseessä on kunnianosoitus Panteralle sekä edesmenneille Abbottin veljeksille.

Wylde kertoo:

”Aina kun [ajatus tribuutin tekemisestä] on noussut esiin, juhlimme [Abbottin veljeksiä] ja juhlimme heidän saavutuksiaan sekä suuruuttaan. Ja sitä se on. Kaikki kyselivät: ’Miten he voivat kutsua sitä Panteran paluuksi?’ Minä sanoin: ’Phil ja Rex palaavat yhteen, koska he eivät ole soittaneet yhdessä aikoihin.’

Sanon: ’Se on Pantera-juhlaa’. Sitä se on. Se ei eroa yhtään siitä, että Mitch [Mitchell] ja Noel [Redding] ’Experience Hendrixistä’ pyytäisivät Eric Claptonia tulemaan laulamaan ja soittamaan Jimin [Hendrixin] kappaleita ja kunnioittamaan häntä.”