Zakk Wylde kertoo aloittaneensa harjoittelemaan Pantera-kappaleita

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 14.11.2022

Metallimaailmaa ilahdutti ja hämmensi tovi sitten tieto siitä, että metallilegenda Pantera ilmoitti lähtevänsä paluukiertueelle. Panteran kokoonpanoon kuuluvat tällä hetkellä laulaja Phil Anselmo, basisti Rex Brown sekä Black Label Societyn kitaristi Zakk Wylde ja Anthrax-rumpali Charlie Benante. 

Wylde paljasti lokakuussa, että ei ollut vielä aloittanut opettelemaan Pantera-materiaalia, vaikka paluukeikat lähestyivät pikkuhiljaa. Nyt Wylde kuitenkin tuoreessa YouTubesta ja The Hauntedista tunnetun Ola Englundin Sunday With Ola -ohjelman jaksossa, että hän on vihdoin aloittanut ottamaan Pantera-materiaalia haltuun.

”Olen työstänyt niitä jo jonkin aikaa. Minun piti hankkia whammy-pedaali. En ole koskaan omistanut sellaista. Grady [Champion, bändin edesmenneen kitaristi Dimebagin kitarateknikko] luultavasti hoitaa sitä. Joten kyllä, olen nyt ylpeä whammy-pedaalin omistaja. Ja minulla on Dime-kitarani – ne, jotka hän itse asiassa antoi minulle. Minulla on välineet kunnosa. Se, mitä Dime käytti ja mitä minä en käytä, on tietenkin noise gate. Tietenkin, jos aiot soittaa [hyräilee ’Cowboys From Hellin’ pääriffiä] tiettyjä juttuja. Minun juttuni on pelkkää salamointia koko ajan.”

Voit kuunnella koko haastattelun alhaalta.