Zakk Wylde kertoo kuinka hän torjui mahdollisuuden liittyä Guns N’ Rosesiin

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 29.2.2024

Muun muassa Black Label Societysta ja Ozzy Osbournen yhtyeestä tunnettu kitaristi Zakk Wylde sai 90-luvulla mahdollisuuden liittyä hard rock -legenda Guns N’ Rosesin riveihin. Wylde kuitenkin kieltäytyi, eikä häntä nähty Los Angelesilaisen yhtyeen riveissä.

Tuoreessa SiriusXM -radiokanavan haastattelussa Wylde kertoo, mikä johti lopulta siihen, ettei häntä nähty Gunnareiden riveissä.

”Axl soitti minulle ja sanoi, että ’Moro Zakk, tässä Axl,’. Vastasin, että mitä kuuluu. Tähän Axl totesi, että ’Mietin vain, että haluaisitko tulla jammailemaan meidän kanssamme’. Minun nimeni oli kuulemma tullut puheeksi, joten sanoin, että tietysti. Koska luonnollisesti rakastan niitä tyyppejä ja he ovat mahtava bändi. Joten me jammailimme heidän treenikämpällään. Soittelimme jonkin aikaa eri ideoita, ja sitten meidän oli tarkoitus mennä Duff McKaganin talolle. Mutta mitään ei tapahtunut, joten ajattelin, että aiommeko me tehdä mitään vai emme, koska minun pitää säästää rahaa pizzaan ja limsaan tyttöystävälleni.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Mitään ei tapahtunut, ja Ozzy alkoi jo kyselemään perään. Se oli Ozzmosisin jälkeen, ja hän alkoi valmistautua kiertueeseen. Ja ilman häntä en edes olisi keskustellut Gunnareiden kanssa. Joten koska olen kaikesta hänelle velkaa ja Gunnareiden kanssa ei tapahtunut mitään, niin totesin, että minun pitää saada rahaa tyttöystävälleni.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat