Zakk Wylde kertoo olevansa otettu saadessaan soittaa tulevalla Ozzy Osbournen albumilla

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 22.10.2021

 

Black_Label_Society_Metal_Visuals_Pasi_Eriksson_Photography
Black_Label_Society_Metal_Visuals_Pasi_Eriksson_Photography

Heavy metal -legenda Ozzy Osbourne on työstänyt pandemian aikana seuraajaa ”Ordinary Man” -albumilleen. Osbournen uudella albumilla vierailevat esimerkiksi Black Sabbathin Tony Iommi sekä kitarataiturit Eric Clapton, Jeff Beck ja Zakk Wylde.

Wylde kertoo nyt hieman osallisuudestaan albumille tuoreessa Music Radarin haastattelussa:

”Ozzyn uusi materiaali kuulostaa hyvältä. Ja on kunnia soittaa levyllä kaikkien sankareideni kanssa. Se on aika siistiä… En malta odottaa, että kaikki kuulevat sen. Olen aina rakastanut ’Blow By Blow’ta ja ’Wirediä’, mutta rehellisesti sanottuna jokainen Jeff Beckin levy on ollut mahtava.”

Haastattelijan kommentoidessa Jeff Beckin soiton varmasti kuulostavan upealta, Wylde vastaa:

”Se kuulostaa todellakin upealta. Sama pätee kaikkiin kavereihin – mitä Tony Iommi soitti, ja sitten Eric Clapton ja Jeff Beck, se kaikki on varmasti tappavaa. Noilla kappaleilla soitan komppikitaraa sankareilleni… se on hullua! Se kuulostaa mahtavalta ja olen enemmän kuin otettu siitä, että saan tehdä sitä.”

Muita levyllä vierailevia muusikoita ovat aikaisempien tietojen mukaan Metallican Robert Trujillo, Foo Fightersin Taylor Hawkins ja Red Hot Chili Peppersin Chad Smith.