Pantera

Zakk Wylde uskoo saavansa merkkejä Dimebag Darrellilta

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 18.4.2024

Muun muassa Ozzy Osbournen bändistä ja Black Label Societysta tunnettu kitaristi Zakk Wylde soittaa parhaillaan paluun tehneessä Panterassa. Wylde astui vuonna 2004 murhatun Dimebag Darrellin saappaisiin.

Wylde kertoo tuoreessa On The Record Podcastin haastattelussa uskovansa saaneensa Dimebagilta merkkejä tuonpuoleisesta, joilla hän antaa hyväksyntänsä kitaristille.

”Jopa silloin kun valmistauduimme harjoituksiin ja tätä koko hommaa vasta alettiin miettimään, näin kaikkialla merkkejä. Jokin rekisterikilpi saattoi sisältää numerosarjan 333 [Dimebagin lempinumero oli 3], tai sitten törmäsin Dimebag-rekisterikilpeen ihan tyhjästä. Ihan kuin hän olisi työntänyt meitä eteenpäin ja antanut hyväksyntänsä tälle. Hän on aina läsnä”, Wylde kertoo ja jatkaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Kun olimme New Yorkissa Madison Square Gardenissa, vaimoni Barbaranne osoitti johonkin, joka muistutti meitä Dimesta. Mietin silloin, että ihan hullua. Tai sitten katsomme puhelintamme ja kello on 3.33. Merkkejä on kaikkialla. Ja pystyn näkemään, kuinka Dime sanoo, että toivottavasti nämä idiootit tajuavat minun lähettäneen nämä merkit.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat