Zaon Scott Mellinger kertoo rehellisen mielipiteensä As I Lay Dyingin Tim Lambesista: ”Ansaitseeko hän olla bändissä? Ei vitussa”

Vuodesta 1993 toiminnassa olleen metalcore-veteraani Zaon on avannut sanaisen arkkunsa koskien As I Lay Dyingin Tim Lambesista. Lambesis tuomittiin kuudeksi vuodeksi vankilaan vuonna 2014 oikeuden todettua tämän syylliseksi vaimonsa tapon suunnittelusta. Tim vapautui vankilasta kuitenkin vuoden 2017 alussa, ja vuonna 2018 bändi ilmoitti palaavansa jälleen keikkailun ja musiikin pariin. Alku ei ole ollut yhtyeelle se paras mahdollinen, mutta osa yleisöstä on ottanut bändin hyvin vastaan.

Mellinger avasi tuntemuksiaan BREWtally Speaking -podcastissa:

”En koskaan ajatellut, että he palaisivat yhteen sen tyypin kanssa. En todellakaan uskonut niin, mutta ymmärrän sen, että musiikki kulkee veressä. He tekivät raskaasti töitä sen eteen, että bändistä tulisi se, mikä siitä tuli – se oli yhdessä vaiheessa yksi suurimmista metallibändeistä. Se on houkuttelevaa. Ja se on niin perseestä, koska et voi oikein voittaa. Tässä on mielestäni kyse häviöstä kummassakin tapauksessa. Ajattelenko, että ne tyypit ansaitsevat olla bändi? Mielestäni Nick [Hipa, kitaristi], Phil [Sgrosso, kitaristi] ja Jordan [Mancino, rumpali] ansaitsevat kaiken, sillä he ovat upeita tyyppejä. Ajattelenko, että ansaitsee olla bändissä? En vitussa. Hän ei olisi bändissä, jos olisi onnistunut siinä, mitä yritti. Jos hän ei olisi puhunut poliisille, hänen vaimonsa ei olisi enää täällä, ja minun on hankalaa järkeistää sitä mitenkään. Ymmärrän sen, että nyt on helppoa katsoa taakse ja pahoitella ja katua. Jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan, hänet [Lambesin vaimo] olisi hoideltu. Mitä sitten olisit katunut? Tätä on todella hankalaa ajatella, koska kuten sanoin, rakastan noita kolmea niin paljon. He ovat parhaimpia tyyppejä ikinä, ja haluan heidän menestyvän siinä, mitä he tekevät. On vain niin iso harmi, että he ovat sen tyypin kanssa tekemisissä, ja että Timistä tuli se ihminen, joka hän nyt on.”

 

 

Kommentoi julkaisua