ZROCK tulee – oletko valmis?

Beast In Black – ZROCK 2019 kuva: Sini Sulkakoski

No niinhän siinä kävi, että Lordi vaihtuikin lennosta power metalin sanansaattajiin, Beast In Blackiin. Muu kattaus pysyi ennallaan, eli Kempeleen Zemppi Areenassa on paikalla kaksipäiväisessä ZROCKissa Beast In Blackin lisäksi Tuohimaa, Ruoska, Korpiklaani, Mokoma, Groupie High School, S-TOOL, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus sekä Turmion Kätilöt.

ZROCK-tapahtuman piti toimia vuoden 2020 festarikauden avaajana jo huhtikuussa, mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen tilaisuus siirtyikin syyskuun alkuun, 4.-5.9.2020. Tämä livemusiikin riemujuhla tullaan järjestämään ensi viikolla kaikkien viranomaisvaatimusten mukaisesti, niin yleisön, kuin esiintyjienkin turvallisuus huomioon ottaen.

Paikalle saapuminen Oulusta käsin on helppoa, sillä tapahtuman organisoijat ovat järjestäneet bussikuljetukset Oulusta Zemppi Areenalle ja sieltä takaisin Ouluun illan päätteeksi. Toki myös takseilla pääsee suoraan pihaan, ja omille henkilöautoille löytyy runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Lippuja on yhä edelleen saatavana paikallista valuuttaa vastaan, esimerkiksi suoraan ZROCKin sivuilta tai Ticketmasterista. Mikäli kaipaat pikkuisen parempaa sisältöä tähän livemusiikkiviikonloppuusi, niin suosittelen lämpimästi harkitsemaan festarikassasäästöjesi sijoittamista VIP-lippuun. (Huom: myynti loppuu torstaina 27.8.2020) Vipeille on mm. tarjolla maukas Kauppuri-5 -burgeribuffet, drinkkilippuja sekä tietenkin oma VIP-alue.

Porin Rock In The Cityssa Beast In Black oli ainakin erittäin kovassa iskussa (tsekkaa ihmeessä jutun lopusta tunnelmia viime viikonlopulta) ja nähtäväksi myös jää, kajauttaako Turmion Kätilöt yleisölle ”Tirehtööri”-biisin. Eli älä enää mieti, vaan lähde hankkimaan livemusiikista itsellesi energiaa syksyn pimeneviin iltoihin! Vietetään yhdessä turvallinen ja onnistunut festarikauden epävirallinen lopettajainen.

ZROCKissa rokataan!

Teksti: Harri Kuulas