Paluun keikkalavoille tehnyt Pendulum tähdittämään Raumanmeren Juhannusta

Suomen suurin juhannusjuhla, Raumanmeren Juhannus, on julkistanut lisää ulkomaisia ja kotimaisia huippuartisteja esiintyjäkaartiinsa. RMJ:hin saapuvat juhannusta juhlistamaan nyt myös Pendulum Live, Shaggy, Knife Party ja huikean uran viihdemaailmassa tehnyt David Hasselhoff.

Live-kokoonpanollaan hiljattain paluun tehnyt Pendulum nähdään tänä kesänä monien megafestareiden pääesiintyjänä ympäri maailman. Viimeksi vuosia sitten livenä Provinssissa nähty kokoonpano teki tuolloin vuoden keikaksi -kehutun esiintymisensä ja hullaannutti 30 000 hengen yleisön.

RMJ:hin saapuu myös Pendulumista tuttujen Rob Swiren ja Gareth McGrillenin erillisprojekti Knife Party sekä jamaikalais-amerikkalainen reggaelaulaja Shaggy, joka muistetaan hiteistään ”Oh Carolina”, ”Boombastic”, ”It Wasn’t Me” ja ”Angel”. Suurta huomiota ja hurmiota herättää eittämättä myös David Hasselhoff, joka on tuttu monista TV-sarjoistaan, kuten Ritari Ässä, Baywatch ja David Hasselhoff Show.

Muita nyt julkistettavia artisteja ovat kotimaiset suursuosikit Nikke Ankara ja Töölön Ketterä sekä Efo, Housemotion, J7, Kotso, Laz Perkins, Mr. Castle, Proteus, Sonny, Tom & Hills, Rony Rex ja Zacharian.

Jo aiemmin julkistettuja RMJ:hin saapuvia esiintyjiä ovat mm. saksalainen eurodance-jätti Scooter, Showtek, Tungevaag & Raaban ja Günther. Lisäksi The Rasmus tekee RMJ:ssä kesän ainoan Suomen-keikkansa. Muita festivaalin kotimaisia huippuartisteja ovat mm. Jenni Vartiainen sekä Antti Tuisku, JVG, Kaija Koo, Sanni, Teflon Brothers, Apulanta, Popeda ja .

RMJ:n lipunmyynti on käynnistynyt ennätysvilkkaana. Lipuista on myyty jo yli kolmannes eli yli 20 000 kappaletta. Kaiken kaikkiaan tähän kolmipäiväiseen festivaaliin Rauman Otanlahdessa 22.-24. kesäkuuta odotetaan noin 60 000 hengen yleisöä.
– Lipunmyynnin vahva alku on ylittänyt kaikki odotuksemme, kertoo festivaalin markkinointipäällikkö Jyri Heikkinen. – Näyttää vahvasti siltä, että RMJ tullaan myymään loppuun jo ennakkoon, Heikkinen jatkaa.

Täysin uusitun puistoalueen ja hienon rantamiljöön äärellä järjestettävän festivaalin artisteja julkistetaan lisää kevään aikana. Festivaaliliput ovat myynnissä osoitteessa www.rmj.fi sekä Tiketissä ja Lippupisteessä.

www.facebook.com/raumanmerenjuhannus
www.instagram.com/raumanmerenjuhannus

Kommentit