8th Goodwill Party järjestetään Tampereella helmikuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 12.1.2011

Harley-Davidson Club Finlandin Hämeen alueen Chapter 3 järjestää Tampereen Klubilla lauantaina 12.2.2011 klo 19.00 jo perinteeksi muodostuneen hyväntekeväisyystapahtuman, 8th Goodwill Partyn, jonka tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä lasten ja nuorten erityistyön tukemiseen. Joka toinen vuosi järjestettävän tapahtuman lahjoituskohde on nyt Nuorisopooli eli Tampereen Kuusikon, Leinolan, Metsolan ja Raholan perhetukikeskukset. Aiempina vuosina järjestäjä on ohjannut lippu- ja arpajaistuloista koostuvan tuottonsa mm. TAYSin lapsisyöpäpotilaille (1997), TAYSin lasten psykiatriselle osastolle (1999), Kehitysvammaisten palvelusäätiön hoitokoti Sinikellolle (2001), Kuusikon perhekuntoutuskeskukselle (2003), Leinolan ja Metsolan perhetukikeskuksille (2005), Vihnukselan lastenkodille (2007) ja Raholan perhetukikeskukselle (2009). Nyt vuorossa on Nuorisopooli, joka koostuu neljästä perhetukikeskuksesta.

Tapahtumaa järjestää jo kahdeksannen kerran Hämeen alueen Harrikka-kuskit. Kaikki tapahtumassa työskentelevät henkilöt artisteja myöten ovat hyväntekeväisyysasialla eli eivät ota illan työstään palkkiota. Liput 8th Goodwill Partyyn kustantavat 15 euroa / kappale ja niitä myy ennakkoon Tiketti.

Illan aikana lavalle kapuaa rock-veturi, Radio Rock Starba -voittaja Doom Unit, AC/DC:tä veivaava kotimainen AC/JC, letkeämpää rockabillyä tarjoileva Flamin’ Star sekä Suomen toiseksi kovimmaksi livebändiksi itseään tituleeraava Svoboda, jonka setissä kuullaan tuhti annos Popedaa. Lisäksi lavalla hyörii Tampereen murteen ikonit, Radio 957:n aalloilta tutut Hönttä ja Toippari sekä varmat naurut tarjoava stand-up-koomikko Marju-Nella Kivimäki.

”Hyväntekeväisyyskohde on pyritty valitsemaan siten, että kohteessa saadaan lahjoituksella heti jotain näkyvää aikaiseksi. Apu tulee lapsille ja nuorille ertyiseen tarpeeseen. Bändit lähtivät välittömästi mukaan tukemaan hanketta, joten asia koetaan tärkeäksi laajemminkin. Erityiskiitos heille! Vaikka järjestäjinä toimivat paikalliset Harley-Davidson harrastajat, yleisöä ei millään muotoa haluta rajata vaan mukaan toivotaan kaikki, joita kiinnostaa hyvä musiikki, hyvä asia tai hyvät ihmiset”

, kertoo hyväntekeväisyyskohteesta ja tapahtumasta Harley-Davidson Club Finland ry:n Hämeen alueen Chapter 3:n aluepäällikkö Marko ”Affe” Ahvenainen.

Tapahtuma:
8th Goodwill Party

Paikka:
Klubi, Tampere

Liput:
15€ / kpl, ennakkolipunmyynti www.tiketti.fi

Hyväntekeväisyyskohde:
Nuorisopooli

Esiintyjät:
AC/JC
Doom Unit
Flamin’ Star
Svopoda
Marju-Nella Kivimäki

3 comments on “8th Goodwill Party järjestetään Tampereella helmikuussa”

 1. Juha Taivainen

  Tervehdys! Haluaisin korjata pari asiavirhettä liittyen artikkeliin Goodwill Partyista. Bileissä esiintyvä Svopoda kirjoitetaan P:llä(ei siis Svoboda), emmekä ole tituleeranneet itseämme Suomen toiseksi kovimmaksi livebändiksi, kuten mainitsit artikkelissasi. Kotisivumme löytyvät oheisesta linkistä. Olet ilmeisesti sekoitteanut meidän yhteemme johonkin toiseen bändiin.

 2. Arto Mäenpää

  Kirjoitin kyllä suoraan vain artikkelin, jonka s-postiini sain, joten pahoittelen, jos alkuperäisessä tiedotteessa oli virhe. :)

 3. Marko Ahvenainen

  Moro,

  Tiedotteen tiedot on tulleet minulta ja näin ollen myös virhe Svopoda bändin osalta on lähtöisin täältä, pahoittelut. Nimi, kuten myös linkki bändin tietoihin on nyt korjattu mm. http://www.goodwillparty.fi sivuille ja korjauspyyntöä lähetän jos uusia tiedotteita ilmestyy.
  T: Affe

Comments are closed.