Äärimetallin fanit, lisätkää kalenteriin: perulainen Goat Semen ja italialainen Sudden Death saapuvat Suomeen lokakuussa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 10.10.2019
Goat Semen

Black- ja death metalin faneille on pian taas tarjolla herkkua konserttielämyksen muodossa. Lokakuussa Suomeen saapuvat nimittäin kaksi ulkomaista synkistelijää, Goat Semen ja Sudden Death, joiden yhteydessä on mahdollista kuulla myös kotimaista osaamista.

23. lokakuuta Helsinki Death Fest tuo Bar Loosen lavalle Perusta ponnistavan black metal -yhtye Goat Semenin, italialaisen death metal -retkue Sudden Deathin sekä pohjoispohjanmaalaisen black metal -yhtye Goats Of Doomin. Liput voit saada kouraasi ovelta hintaan 10 euroa. Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä.

Goat Semen ja Sudden Death nähdään lisäksi myös Turun Apollossa 26. lokakuuta, jolloin mukana nähdään paikalliset death metal -yhtyeet Cumbeast, Cannibal Accident ja Sickness. Konsertista vastaavat Metallihelvetti ja Kovasetti, ja tapahtuman Facebook-sivut löytyvät täältä. Liput Apolloon on saatavilla täältä ennakkohintaan 15e.

Luetuimmat

Uusimmat