Agarwaen julkaisi toisen albuminsa ”Channel: Lunacy” – katso myös musiikkivideo kappaleelle ”Lobotomy”

Kirjoittanut Vilma Peltokangas - 28.2.2023

Omaperäinen, useita eri metallityylejä yhdistävä albumi paljastaa yhtyeen uudistuneen tyylin. Musiikkivideo kappaleelle ”Lobotomy” esittelee uuden kokoonpanon. Niin sanottua asylum metalia soittava Agarwaen julkaisi edellisen albuminsa ”Dottore I”:n vuonna 2019 ilman vakituista kokoonpanoa. Seuraavaa albumia varten yhtyeen perustaja ja biisintekijä Anthony ”Vryko” Hodju etsi ympärilleen uuden kokoonpanon joka olisi valmis tekemään myös keikkoja. ”Channel: Lunacy”:n äänitti ja tuotti Kotkassa Teemu Aalto Music Productions (mm. Insomnium, Omnium Gatherum) vuonna 2021. Yhtye keikkaili aktiivisesti loppuvuonna 2022. Anthony ”Vryko” Hodju kommentoi uutta albumia:  

”Channel: Lunacy” -albumi toimii esittelynä meidän uudelle tyylille ja Bloodstained-kultille. Tämä fiktiivinen kultti kerää joukkoihinsa mielisairaita sekopäitä ja muita hulluja, joten levy vie hyvin syvälle ihmismielen pimeimpiin paikkoihin. Vaikka sanoitusten aiheet ovat erittäin synkkiä, löytää sieltä kuitenkin aina pientä hienostunutta ja välillä hyvinkin mustaa huumoria. Yksittäistä musatyyliä on mahdotonta sanoa, mutta asylum metaliksi meitä on kutsuttu. Mielenvikainen sekasikiö, joka yhdistää kaikkea mitä käsiinsä saa!”

Albumi on omakustanne. Kolmannen albumin teko on jo hyvin pitkällä ja yhtye etsiikin levytyssopimusta sitä varten. Albumin neljännelle ja viimeiselle sinkulle ”Lobotomy” kuvattiin musiikkivideo joka esittelee bändin jäsenet. Yhtye kertoo videosta:

”Yllättävän näyttävä video saatiin aikaiseksi vaikka mentiin hyvin pienellä budjetilla! Videolla virittäydytään meidän uuteen ”criminally insane” -konseptiin ja uuteen ulkoiseen olemukseen. Video antaa myös viitteitä meidän mielenvikaisesta ja energisestä live-esiintymisestä! Nähdään keikoilla!”

”Channel: Lunacy” -kappalelista:

 1. (ec)Static
 2. Channel of Lunacy
 3. Mass Hypnosis
 4. Lobotomy
 5. Graveyard Shift
 6. Call of the Void
 7. Delirium
 8. Death Row
 9. Bloodstained

Tulevat keikat:

 • 04.03.2023 – Maanalainen, Tampere (Ignis Eternum, Junktone)
 • 17.03.2023 – Pub Hukka, Forssa (Splinetic)
 • 18.03.2023 – Bar15, Seinäjoki
 • 21.04.2023 – Teerenkellari, Tampere (Gehenna Sour, AUK)
 • 17.06.2023 – Heldeke, Tallinna
 • 29.06.2023 – Bar Loose, Helsinki (Admire the Grim, EGRES)