Avainsana: brujeria

Brujeria
Hardcore Metal Videot

Brujerialta uusi koronaviruksesta kertova kappale ”COVID-666”: katso koronakaranteenissa kuvattu video kappaleesta

Meksikolais-amerikkalainen grindcorehtava death metal -yhtye Brujeria on julkaissut YouTubessa kuunneltavaksi uuden koronaviruksesta kertovan kappaleen ”COVID-666”. Kappale tullaan julkaisemaan ainoastaan digitaalisesti erilaisissa striimauspalveluissa, ja voit katsoa siihen koronakaranteenissa tehdyn videon tästä: Yhtye

Tuska Open Air 20-vuotisjuhlia vietettiin nostalgisissa tunnelmissa (osa 1)
Keikat & Festarit Liveraportit

Tuska Open Air 20-vuotisjuhlia vietettiin nostalgisissa tunnelmissa (osa 1)

Kun hyppää Sörnäisissä metrosta ulos, on ulkopaikkakuntalaisenkin helppo suunnistaa Suvilahteen. Monesti täällä on oltu, mutta vuodessa ehtii jo paikat hiukan unohtua. Suuri mustiin pukeutunut joukko, pitkine hiuksineen on kuitenkin varsin helppo bongata. Kenellekään ei liene epäselvää mihin tämä joukko on menossa. Tuska on alkamassa, kahdennenkymmenennen kerran.

Kuva: Aku Axel Muukka
Artikkelit

Festariennakko: Tuska 2017

Tulevana perjantaina 30.6. startataan Tuska käyntiin kaiken kaikkiaan kahdettakymmenettä kertaa. Vaikka artistikattaus on herättänyt närää keskustelupalstoilla, on lipunmyynti käynyt kiihkeänä. Tsekkaa tästä tärpit festareille!

Brujeria studioon
Metal Uutiset

Brujeria studioon

Yhdysvaltalainen extreme metallia soittava Brujeria on siirtynyt studioon nauhoittamaan tulevaa vielä nimeämätöntä albumiaan. Lue lisää nähdäksesi yhtyeen kitaristin Shane Emburyn (Napalm Death) twitter viesti asiaan liittyen.