Brujeria

”Huusin aina vain niin kauan kuin ääntä lähti”: Brujerian Juan Brujo paljastaa tarinansa metallilaulajana

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 16.9.2023

Äärimetallin maailmassa on harvoja yhtä arvoituksellisia ja tinkimättömästi omistautuneita hahmoja kuin Brujerian Juan Brujo. Vuosikymmeniä jatkuneella urallaan Juan Brujo on tullut tunnetuksi karheista murinoistaan ja voimakkaasta lavapreesenssistään, joilla hän on jättänyt lähtemättömän jäljen death metalin ja grindcoren maailmaan. Hänen espanjankieliset sanoituksensa käsittelevät aiheita aina huumekaupasta poliittiseen korruptioon bändille tunnusomaisen raakuuden ja satiirin kyllästyttämänä.

Brujeria julkaisi uransa viidennen albumin ”Esto Es Brujeria” syyskuun 15. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta ja Kaaoszinen sisarlehti Chaoszine istahti alas Juan Brujon kanssa keskustelemaan hieman syvällisemmin tämän urasta metallilaulajana. Voit katsoa metallilaulajiin keskittyvän videosarjan uusimman jakson tästä:

Voit tilata Chaoszinen YouTube-kanavan tästä ja Kaaoszinen oman suomenkielisen kanavan, johon metallilaulajiin keskittyvä videosarja tullaan julkaisemaan, puolestaan tästä. Tilaamalla kanavat tuet sivustomme toimintaa, eikä kanavan tilaaminen maksa mitään.

Voit kuunnella Brujerian tuoreen ”Esto Es Brujeria” -albumin kokonaisuudessaan tästä:

Luetuimmat

Uusimmat