Avainsana: sony music finland

Tuoretta kypsyyttä sekä vanhan kaavan turvallista toistoa – arviossa Timo Rautiaisen & Trio Niskalaukauksen ”Mahdoton Yhtälö”
Artikkelit Arvostelut Metal Rock

Tuoretta kypsyyttä sekä vanhan kaavan turvallista toistoa – arviossa Timo Rautiaisen & Trio Niskalaukauksen ”Mahdoton Yhtälö”

Timo Rautiaisen & Trio Niskalaukauksen parhaimpina puolina on edelleen se, että se ei yritäkään kuulostaa juuri miltään muulta kuin itseltään – samalla vaivihkaa tarjoten kuulijalle piristävää tuoreutta jollain merkityksettömällä, mutta ovelalla tavalla. Musikaalisuutta ja ideoita albumi pursuaa, vaikka saman vanhan kierrättämisestäkin on pitkälti kyse. Parhaiten musikaalisuus tulee esiin jälleen hienosti toimivissa stemmalauluissa, joita yhtye osaa viljellä juuri sopivasti. On mahdotonta sanoa, täytyykö ”Mahdoton yhtälö” kategorisoida vain raskaaksi suomirock-albumiksi mieluummin kuin esimerkiksi suomimetalliksi. Lopulta sillä ei ole välttämättä yhtään mitään merkitystä, sillä Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus on täällä jälleen, yllättävän vahvalla uudella albumikokonaisuudella.

Kuva: Nana Simelius
Haastattelut Indie

Pariisin Kevään Arto Tuunelan mukaan hyvä musiikkivideo saa katsojan varpailleen

Arto Tuunelan vuonna 2006 perustama Pariisin Kevät on tullut tutuksi monille suomalaisille vähintään ”Kesäyö”- ja ”Tämän Kylän Poikii” -hittien myötä. Perjantaina 14. heinäkuuta yhtye esiintyi Ilosaarirockissa. Kaaoszine pääsi keskustelemaan Tuunelan kanssa ennen yhtyeen keikkaa. Haastattelussa Tuunela kertoi Pariisin Kevään kuulumisista, suhtautumisestaan sosiaaliseen mediaan sekä yhtyeen musiikkivideoista.