Kuva: Anna Laiho

Alexi Laihon hauta sai pohjakiven lisäksi myös hautakiven: katso kuvia haudalta

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 23.8.2022

Children of Bodomista sekä Bodom After Midnightista tunnettu kitaristi-laulaja Alexi Laiho siirtyi ajasta ikuisuuteen 29. päivä joulukuuta 2020, ja Alexin muistotilaisuus pidettiin perheen lähipiirin kesken 28. päivä tammikuuta 2021.

Alexia ei kuitenkaan saatu haudattua heti muistotilaisuuden jälkeen, sillä Alexin laillinen puoliso Kimberly Goss esti lakimiehensä välityksellä hautaamisen ja vaati uurnaa itselleen, jotta voi pitää oman muistotilaisuuden ja osallistua uurnan hautaamiseen. 

Kaupallinen yhteistyö

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Laiho sai vihdoin ja viimein viimeisen lepopaikkansa vuoden 2021 joulukuussa, ja kitaristin hauta sijaitsee Malmin hautausmaalla kohdassa K58, linja 2 ja hautapaikka numero 19.

Hautaa varten tilattiin iso hautakivi, joka on saapunut tänään tiistaina 23. päivä elokuuta Laihon hautaa koristamaan. Voit katsoa kuvia hautakivestä tästä:

Hautakiven lisäksi Laihon hautaa koristaa myös pohjakivi, josta uutisoimme viime viikolla. Pohjakivi on musta, noin 1,5 metriä pitkä ja 50 senttimetriä leveä ja siihen on kirjoitettu ote Laihon Children Of Bodomin ”Kissing the shadows” -kappaleen lyriikoista: So together in peace we shall be.