Alexi Laihon leski tuomitsee Children Of Bodomin uuden baarin: ”Yritätte vain rahastaa kuolleen mieheni maineella”

Kirjoittanut Toimitus - 11.9.2022

Kotimaisen metallimusiikin legenda Children Of Bodom ilmoitti tällä viikolla perustavansa Espooseen oman baarin kitaristi-laulaja Alexi Laihon muistolle. 11. marraskuuta aukeava baarin sekä kolme saunaa kattava Bodom Bar & Sauna sisältää paljon yhtyeen rekvisiittaa ja nähtävillä on paljon yhtyeen uraan ja kiertueisiin liittyvää esineistöä sekä soittimia.

Tieto Bodom Bar & Saunasta on tavoittanut myös Australiassa asustelevan Alexi Laihon lesken Kelli Wright-Laihon, joka ei tunnu katsovan kovinkaan hyvällä kolmikon toimintaa uuden baarin perustamisen suhteen. Wright-Laiho on julkaissut Facebookissa päivityksen, jossa syyttää yhtyeen jäseniä kuolleen miehensä maineella rahastamisella. Wright-Laiho tuli ilmeisesti myöhemmin päivityksensä kanssa toisiin ajatuksiin sillä poisti sen omasta profiilistaan mutta voit lukea päivityksen tästä:

BODOM BAR & SAUNA sijaitsee Espoossa, metropysäkin läheisyydessä ja käsittää anniskeluravintolan lisäksi kolme saunaa. Ravintolaan ei ole pääsymaksua (lukuun ottamatta saunoja) eikä ikärajaa. Tila aukeaa yleisölle 10.11.2022.