Alkaline Trion pitkäaikainen rumpali Derek Grant jättää yhtyeen: ”Kiertävässä bändissä soittamisesta on tullut yhä vaikeampaa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 9.6.2023

Yhdysvaltalainen punk rock -yhtye Alkaline Trio tiedottaa, että bändin pitkäaikainen rumpali Derek Grant jättää yhtyeen. Grant on soittanut bändissä jo 22 vuotta. Hän liittyi yhtyeeseen vuonna 2001.

Grant soitti suurimmalla osalla Alkaline Trion albumeista. Ennen liittymistään Alkaline Trioon vuonna 2001 Grant soitti muun muassa The Suicide Machinesin, Gygan ja Thoughts of Ionescon kanssa, ja hänellä on myös soolomateriaalia julkaistuna.

”Olen sekavin tuntein päättänyt lopettaa Alkaline Trion rumpalin tehtävät. Kiertävässä bändissä soittamisesta on tullut yhä vaikeampaa, ja vaikka tämä oli hankala päätös, se on paras ratkaisu minulle ja mielenterveydelleni”, Grant kertoo ja jatkaa:

”Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat tukeneet bändiä. Alkaline Triolla on maailman parhaat fanit – monet heistä olen oppinut tuntemaan vuosien varrella. Tulen kaipaamaan teidän kaikkien tapaamista. Haluan myös kiittää Blair Dickersonia siitä, että hän on ollut todellinen ystävä ja loistava manageri.”

”Ennen kaikkea haluan kiittää Mattia ja Dania 22 upeasta vuodesta, jotka sain matkustaa ympäri maailmaa soittaen musiikkia kahden parhaan ystäväni kanssa, eikä yhteisiä siteitä voi koskaan rikkoa. Toivotan heille kaikkea hyvää jatkossa. Vaikka keskitynkin jatkossa enemmän musiikin tuottamiseen ja kuvataiteeseen, lupaan, että kuulette minusta vielä lisää.”

Luetuimmat

Uusimmat