All Out War – Into The Killing Fields

All Out War on julkaissut viidennen albuminsa. Yhtye on ehtinyt urallaan jo kerran hajota, kunnes palasi jälleen vuonna 2006 kehiin. Yhtyeen musiikin on kuvailtu olevan mm. crossover thrashiä, hardcorea ja olenpahan joskus nähnyt sitä sanottavan myös metalcoreksi, mitä en ainakaan itse ihan täysin allekirjoita.

Levyn aloittaa kappale ”Defiance Through Fear”, joka antaa heti hyvän kuvan tulevasta. Old-school hardcore yhdistettynä kitaravetoiseen thrash metalliin, tässä ei todellakaan säästellä vaan annetaan palaa. Yhtyeen suurimmat vaikutteet tulevat varmasti hardcoren puolelta, mutta kyllä näillä herroilla on varmasti useampikin thrash levy myös hallussa. Yhtyeen laulaja Mike Score tekee myös omalla panoksellaan yhtyeestä mielenkiintoisen, mies kun on oivallinen sekoitus perinteistä hardcore vokalistia ja Kreatorin Mille Petrozzaa. Yhdistelemällä hardcoren ja thrashin parhaita ominaisuuksia, All Out War on saanut aikaiseksi erittäin tiukan levyn. Mitään turhia kikkailuja tai muuta ylimääräistä ei tämä yhtye harrasta, ei sorruta mihinkään cleaneihin kertosäkeistöihin tai muihin isompaa yleisöä kosiskeleviin temppuihin. All Out War tekee tällä levyllä juuri sitä missä se on parhaimmillaan, soittaa vihaista, taitavaa ja ”in your face” asenteen omaavaa musiikkia.

Levyn julkaisijana toimii Victory records, joka oli aikoinaan ns. luottotalli joka julkaisi vain hyviä levyjä, mutta viime vuosina myös Victoryltä on tullut pihalle jos jonkinlaista roskaa. Tämä on kuitenkin niitä yhtyeitä ja levyjä jotka paluttavat uskoa tuohonkin yhtiöön. Tätä voi suositella hardcoren ystäville ja myöskin vihaisen thrash metallin ystäville. Itse suurena Kreator fanina pidin levystä erittäin paljon.

8/10

Kappalelista:

1.Defiance Through Fear
2.Mercy Killer
3.Apathetic Genocide
4.Fear Those Who Claim Divinity
5.From Manipulation To Martyr
6.Into The Killing Fields
7.An Angel Among Demons
8.The Murderers Among Us
9.Still Crucified

www.myspace.com/alloutwarny

Kirjoittanut: Juha Attola

Kommentoi julkaisua