Amorphis-kitaristin tulevalta sooloalbumilta lisää musiikkia: kuuntele yhteistyössä Leprousin Einar Solbergin kanssa tehty kappale ”Ray of Light”

”SILVER LAKE by ESA HOLOPAINEN” -debyyttialbumi ilmestyy 28. toukokuuta Nuclear Blast Tonträger Produktions- und Vertriebs GmbH:n julkaisemana. Levyllä kuullaan Suomen suurimpiin metallikitaristeihin ja -säveltäjiin kuuluvan -kitaristin legendaaristen riffittelyjen lisäksi seitsemää kuuluisaa rock- ja metallilaulajaa: mukana ovat Jonas Renkse (Katatonia), Einar Solberg (Leprous), Björn ”Speed” Strid (Soilwork), Anneke van Giersbergen ja monia muita, joiden mukana on hyvä sukeltaa kotimaista melankoliaa ja kauneutta henkivien progemetallikappaleiden maailmaan.

Voit katsoa tästä albumilta tänään julkaistun videon kappaleesta ”Ray Of Light”, jossa vierailevana laulajana kuullaan Leprousin Einar Solbergia:

Albumista on saatavilla digipak-CD, useita värillisiä vinyyliversioita ja rajoitettu CD-boxset (johon sisältyy digipak, nimikirjoituksella varustettu kortti, plektra ja lippu), ja levy löytyy myös digitaalisilta alustoilta.

Kappalelista:
1. Silver Lake
2. Sentiment (feat. Jonas Renkse)
3. Storm (feat. Håkan Hemlin)
4. Ray Of Light (feat. Einar Solberg)
5. Alkusointu (feat. Vesa-Matti Loiri)
6. In Her Solitude (feat Tomi Joutsen)
7. Promising Sun (feat. Björn ’Speed’ Strid)
8. Fading Moon (feat. Anneke Van Giersbergen)
9. Apprentice (feat. Jonas Renkse)

”SILVER LAKE by ESA HOLOPAINEN” julkisti hiljattain ensimmäisen singlen ja videon tunteikkaasta kappaleesta ”Storm” feat. Håkan Hemlin.

Esa Holopainen:

”On todella upea fiilis päästä vihdoin esittelemään ’Silver Lake by Esa Holopainen’ -albumin tuotantoa. Ensimmäinen julkaisussa oleva biisi on ’Storm’, jonka laulaa Håkan Hemlin. Håkanilla on todella tunnistettava, upea soundi, ja olenkin erittäin ylpeä saadessani esitellä ensimmäisenä juurikin hänen tulkitsemansa kappaleen. ’Storm’-videon on ohjannut Owe Lingvall ja se on kuvattu alkuvuodesta Kanariansaarilla. Sekä itse biisi että video on maalattu isolla tunteella, mikä toivottavasti välittyy eteenpäin.

Katso video tästä:

KaaosTV:n videohaastattelun Esa Holopaisen kanssa ”Silver Lake” -albumista voit käydä katsomassa täältä.

www.facebook.com/SilverLakeEH
www.twitter.com/Silver_Lake_EH
www.instagram.com/Silver_Lake_EH

Kommentoi julkaisua