Amorphista, Lost Societya, Pandoraa ja Basic Elementtia: MegaWappu järjestetään Hyvinkäällä toukokuussa

Hyvinkää saa jälleen uuden musiikkitapahtuman, kun kaksipäiväinen Megawappu-festivaali valtaa Hyvinkään Villatehtaan 30.4.-1.5. Festivaalin kattaus on vähintäänkin mielenkiintoinen, sillä tapahtumassa ensimmäisenä päivänä esiintyvät 1990-luvun eurodance-artistit kuten Basic Element, Pandora sekä Mascara ja toisena päivänä puolestaan Villatehtaan lavan valtaa metallimusiikki, kun lavalla nähdään Amorphis, Lost Society, Leverage sekä Lost In Grey. Tapahtuman järjestäjänä toimivan Livelouder Oy:n Jyri Hautamäki sekä Lari Takala kertovat tapahtumasta seuraavaa Aamupostille:

”Vappuaattona ihmiset lähtevät ulos ehkä enemmän ”kuohuviiniä ja vaahtokarkkeja” -ajatuksella, ja siihen perustuu ensimmäisen päivän kattaus. Juhlitaan ja tanssitaan, Takala toteaa.

”Seuraavana päivänä lauteille päästetään sitten toisenlaiset ammattilaiset”, hän jatkaa.

Lippuja tapahtumaan myy Tiketti. Ensimmäisen päivän liput maksavat ennakkoon 35 euroa ja toisen päivän liput 45 euroa. Lisäksi tarjolla on VIP-lippuja. Artistikattauksen kahtiajaosta johtuen kahden päivän lippuja ei ole kuitenkaan myynnissä lainkaan. Voit katsoa tapahtuman koko kattauksen tästä:

Kommentoi julkaisua