Ankkarock julkaisti lisää esiintyjiä

Suurin osa ensi kesän Ankkarockin esiintyjistä on nyt selvillä. 14.-15.8.2010 Vantaan Korsossa järjestettävillä festivaaleilla nähdään huippusuositut ruotsalaisbändit (SWE) ja The Ark (SWE), post-hardcorea ja konerytmejä sekoitteleva (UK), nykypäivän tärkeimpiin punk-bändeihin kuuluva (USA) sekä parhaillaan loppuunmyydyllä Suomen kiertueella oleva (GER).

Kotimaisista yhtyeistä Korsoon saapuvat esimerkiksi lyhyen comebackinsa viimeisen keikan Ankkarockissa soittava ja tämän vuoden Ankkahahmoina esiintyvä Don Huonot, kesän ainoan festivaaliesiintymisensä Suomessa tekevä Children of Bodom, pian Ankkarockin jälkeen keikkatauolle jäävä sekä lukuisat muut suosikkiyhtyeet Stam1nan, Ismo Alanko & Teho-osaston ja Michael Monroen johdolla.

Ankkarockin ohjelmistoon on kevään mittaan luvassa sekä ulkomaisia että kotimaisia lisäyksiä. Festivaalin liput tulevat myyntiin www..fi -nettisivuille, Tikettiin ja Lippupalveluun torstaina 25.3.2010. Kahden päivän liput maksavat 80 euroa, ja yhdeksi päiväksi Ankkarockiin pääsee 45 eurolla.

Lauantai 14.8.2010
THE ARK (SWE)
ENTER SHIKARI (UK)
DON HUONOT
PMMPANKANPOIKAROCK-VOITTAJAT

Sunnuntai 15.8.2010
THE SOUNDS (SWE)
AGAINST ME! (USA)
THE BASEBALLS (GER)
CHILDREN OF BODOM
DISCO ENSEMBLE
ISMO ALANKO & TEHO-OSASTO
MICHAEL MONROE
MOKOMA


ANKANPOIKAROCK-VOITTAJAT

+lisää bändejä luvassa myöhemmin keväällä

Kommentoi julkaisua