Archon Infaustus

Aosoth peruu Annis Metal Attackin keikkansa: Arkhon Infaustus kiinnitetty korvaavaksi esiintyjäksi

Kirjoittanut Teemu Esko - 19.6.2017
Arkhon Infaustus

Ranskalainen black metal -yhtye Aosoth on joutunut perumaan esiintymisensä Porissa 26.8. järjestettävässä Annis Metal Attackissa. Tapahtuma on kiinnittänyt korvaavaksi esiintyjäksi niin ikään Ranskasta tulevan mustaa kuoloa runnovan Arkhon Infaustusin, jonka raaka totanto on joutunut sensuroinnin kohteeksi monissa maissa.

Arkhon Infaustusin lisäksi Annis Metal Attackiin saapuu ulkomailta esiintymään norjalainen Nordjevel, jonka riveissä vaikuttaa mm. Mardukista tuttu rumpali Fredrik Widigs. Viime vuonna debyyttialbuminsa julkaissut yhtye on nuoresta iästään huolimatta saanut osakseen todella paljon positiivista huomiota ja tuo nyt kylmän black metallinsa ensimmäistä kertaa Suomeen.

Kotimaisista esiintyjistä black/thrashin kulttiyhtye Urn tekee parhaillaan paluuta monen vuoden hiljaiselon jälkeen ja on julkaisemassa uutta ”The Burning” -nimistä albumiaan kesäkuun 28. päivä Iron Bonehead Productionsin kautta. Urnin lisäksi lavalle nousevat kotimaisista yhtyeistä pitkän uran tehnyt legendaarinen Archgoat sekä hiljattain uudelleen aktivoituneelle Regain Recordsille kiinnitetyt Malum ja Bloodchalice.

Liput ikärajattomaan tapahtumaan myy Tiketti.

Annis Metal Attack Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/634289830077475/?fref=ts