August Burns Red Nosturiin kesäkuussa

Yhdysvaltalainen metalcore-yhtye August Burns Red palaa Suomeen ensi kesänä. Bändi esiintyy Helsingin Nosturissa 1. kesäkuuta.

Pennsylvanian Lancasterissa vuonna 2003 perustettu August Burns Red herätti kiinnostusta jo vuoden 2005 debyyttialbumillaan ”Thrill Seeker”, ja suurempi läpimurto tapahtuikin heti toisella pitkäsoitolla ”Messengers” muutamaa vuotta myöhemmin. August Burns Red onkin tänä päivänä yksi suosituimpia kristillistä sanomaa levittäviä raskaan musiikin yhtyeitä.

Yhtyeen viimeisin studioalbumi, yhtäältä aiempaa enemmän tempomuutoksia ja toisaalta yhtenäisempiä sävellyksiä sisältävä ”Constellations” julkaistiin kesällä 2009. Menestyksekäs albumi keikkui muun muassa kokoonpanon kotimaassa Billboard-listalla sijalla 24. Tämän vuoden syksyllä hurjana liveaktina tunnetulta August Burns Rediltä ilmestyi live-CD/DVD ”Home”, jonka keikkamateriaali on taltioitu yhtyeen kotikaupungissa. Lisäksi paketti sisältää bändistä ja sen faneista kertovan dokumentin. Neljättä albumia ollaan alustavasti kaavailtu ilmestyväksi ensi vuoden kesäkuussa.

Aiemmin August Burns Red on nähty Suomessa muun muassa Provinssirockissa ja Sauna Open Airissa. Tulevalle Nosturin keikalle ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue. Ovet aukeavat klo 21.

LIPUT:
18 EUR +mahd. toimituskulut. Ennakko: Tiketti ja Lippupalvelu.

Kommentoi julkaisua

5 kommenttia

 1. Kristillistä metallia? Kammottavaa.

 2. Avatar Tommi Hämäläinen

  Onhan se mukava päästä taas bändiä näkemää, mut ovat kyl jo suht tiuhaa tahtii Suomes käyny.

 3. Ahkerasti näköjään jaksavat Suomessa keikkailla. IMO sais kyllä tulla muitakin tän ”kulttuurin” bändejä, ettei vain aina joko ABR tai BMTH. ADTR vaikka uudestaan, Texas In July, Miss May I ymym.

 4. Avatar Niko Kuusela

  Yhdyn kyllä molempiin ylläoleviin kommentteihin, mutta eipä minua haittaa, että täällä juoksevat. Ei päivääkään mene ettei ABR:ää kuuntelisi, livenä vielä parempi.

  ADTR oli kyllä kova myös Provinssissa, loistava bändi muutenkin. Texas In July ja Miss May I voisivat myös tänne rantautua, pirun kovia orkestereita molemmat.

 5. Avatar WHere is u r god

  Missä on suicide silence???? Bmth ei ole edes erityisen hyvä. August ihan ok mut ei oo junamatkan arvonen.