Bad Wolves ja Tommy Vext saavuttivat sovun kiistassaan: ”Olemme kaikki innoissamme siitä, että pääsemme palaamaan takaisin tärkeimpään”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 29.10.2021

Kuluneen vuoden aikana metalliyhtye Bad Wolves on nahistellut sosiaalisessa mediassa entisen laulajansa Tommy Vextin kanssa. Vext haastoi entisen yhtyeensä managerin oikeuteen, ja bändi itse suuttui Vextin käytettyä edelleen yhtyeen nimeä soolokonserttiensa yhteydessä. Myös levy-yhtiö Better Noise Music haastoi Vextin oikeuteen, ja Bad Wolves sekä Vext riitelivät somen välityksellä.

Nyt näyttäisi siltä, että Vext ja Bad Wolves ovat päässeet sopuun oikeussalin ulkopuolella. Vext ja Bad Wolves julkaisivat yhdessä tiedotteen tilanteesta:

”Bad Wolves ja sen perustaja John Boecklin sekä heidän levy-yhtiönsä Better Noise, managerinsa 10th Street Entertainment ja kustantaja 5-19 ovat yhdessä ratkaisseet riitansa Tommy Vextin kanssa. Kumppanuus voi joskus johtaa eroon. Taiteilijoilla on luovia erimielisyyksiä ja he kiistelevät kappaleista, tekijänoikeuksista ja paljosta muusta, mutta jos molemmat osapuolet uskovat omiin kykyihinsä, he löytävät tiensä omille teilleen.”

”Tämä on sovinto, jossa ei ole voittajia eikä häviäjiä; se on kaikkien etu, jotta voidaan siirtyä eteenpäin ja haudata sotakirves. Tämä on uusi alku ja valoisa tulevaisuus kaikille asianosaisille. Olemme kaikki innoissamme siitä, että pääsemme palaamaan takaisin tärkeimpään, ja se on musiikki. Bad Wolves ja Tommy toivottavat toisilleen kaikkea hyvää jatkossa ja pyytävät fanejaan kunnioittamaan tätä päätöstä.”

Kaaoszinen haastattelun Bad Wolvesin nykyisen laulajan Daniel ”DL” Laskiewicz kanssa voit katsoa täältä.