Church Of Misery

Blowup Vol. 3 -festivaaleille jälleen lisää doom legendoja – Church Of Misery esiintyy uudella kokoonpanollaan

Kirjoittanut Teemu Hakala - 15.6.2017
Church Of Misery

Järjestyksessään kolmansien Blowup -festivaalien esiintyjäkaarti on saanut jälleen vahvistuksia. Esiintyjiksi on varmistuneet legendaarinen japanilainen doom -yhtye Church Of Misery sekä kotimainen aiemmin Mr. Peter Hayden nimellä kulkenut PH.

Blowup Vol. 3 järjestetään Helsingin Korjaamolla lokakuun 13. & 14. päivä.

Festivaaleille aiemmin varmistuneet artistit:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Saint Vitus (US)
Warning (UK)
Ufomammut (ITA)
Church Of Misery (JPN)
Phurpa (RUS)
Spiritus Mortis (FIN)
Domkraft (SWE)
Usnea (US)
Ph (FIN)

CHURCH OF MISERY (JPN)
Church of Miserystä puhuttaessa kaksi asiaa on varmaa: Tatsu Mikamin basso viistää maata ja röyhkeäsoundinen doom raikaa sarjamurhaajista tarinoiden. And Then There Were None… -albumilla (2016) Mikamia ympäröivät Repulsion-solisti Scott Carlson, Blood Farmers -kitaristi Dave Szulkin ja Earthride-rumpali Eric Little. Keväällä Church of Misery omaksui jälleen uuden japanilaiskokoonpanon, jossa se myös Suomeen saapuu. Vaikka soittajat Mikamin ympärillä ovat vaihdelleet vuosien varrella, myös nämä kaksi asiaa ovat varmoja: Church of Misery on levyttänyt nipun 2000-luvun parhaita doom-biisejä ja yhtye on aina aivan tolkuttoman kova livenä.

PH (FIN)
Mr. Peter Haydenin tarina ulottuu vuosituhannen alkuun. Se on soittanut post-rockia, psykedeelistä rockia, space rockia, doom metalia, post-metalia ja progressiivista instrumentaalimusiikkia. Bändi on esiintynyt Roadburnissa, Tuskassa ja Flow’ssa ja soittaa tänä kesänä Roskildessa. Yhtye on outolintu, jonka voi kuvitella lähes minne tahansa, mutta silti yllättyä, kun se on siellä. Tämä todellinen oman polkunsa kulkija tuntuu jopa yrittävän karistaa kannoiltaan – mistä esimerkkinä nimen vaihto bändin logona toimivaan PH-monogrammiin. Silti ja siksi: tämä on rock and roll future.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat