Bring Me The Horizon aloittaa jälleen uuden musiikin työstämisen: ”Luulen sen olevan taas arvaamatonta”

Englantilainen, metalcoresta rockiin siirtynyt Bring Me The Horizon julkaisi vuonna 2019 fanit kahtia jakaneen ”Amo”-albuminsa, jolla yhtye siirtyi entistä enemmän modernin elektronisen popin maailmaan. Sen jälkeen yhtye julkaisi vielä joulukuussa ilman ennakkovaroitusta kokeellista musiikkia sisältäneen albuminsa ”Music to listen to~dance to~blaze to~pray to~feed to~sleep to~talk to~grind to~trip to~breathe to~help to~hurt to~scroll to~roll to~love to~hate to~learn Too~plot to~play to~be to~feel to~breed to~sweat to~dream to~hide to~live to~die to~GO TO”.

Nyt bändi on jälleen uuden musiikin kimpussa. Tuoreessa NME-sivuston haastattelussa yhtyeen keulakuva Oli Sykes kertoo seuraavaa:

”Annamme itsellemme hieman aikaa levätä, ja sen jälkeen palaamme taas hommiin. Meillä on suunnitteilla julkaista uutta musiikkia pian.”

Kysyttäessä uuden musiikin suunnasta Sykes kertoo seuraavaa:

”Se kehittyy joka päivä. Idea ja konsepti, joita me mietimme, muuttuvat joka päivä. Luulemme aina, että meillä on ajatus siitä, mihin haluamme viedä sen, ja sitten joku kosminen voima vain kuljettaa meitä eri tavoin, joten luulen sen olevan taas arvaamatonta.”

Vuonna 2019 Sykes uumoili, että yhtye aikoo hylätä albumiformaatin keskittyäkseen yksittäisten pienempien julkaisujen tekemiseen.

Kommentoi julkaisua