Bring Me The Horizonin laulaja Oli Sykesin äänihuuli repeytynyt: Yhtye perui Pohjois-Amerikan kiertueensa viimeiset keikat

Englantilainen yhtye Bring Me The Horizon ilmoitti, että joutuu perumaan meneillä olevan Pohjois-Amerikan kiertueensa viimeiset keikat. Laulaja Oli Sykesin äänihuuli on repeytynyt, jonka vuoksi hänen on levättävä. Ilman lepoa hän saattaa aiheuttaa pysyvää vahinkoa itselleen. Yhtye suunnittelee paluuta Phoenixiin ja Las Vegasiin kuluvan vuoden aikana, jotta fanit pääsevät näkemään heitä sielläkin.

Oli Sykes twiittasi voinnistaan ja tilanteesta:

“Hey everyone, I’m gutted to announce we have to cancel the remainder of our American tour. I’ve ruptured my right vocal chord, and I’ve been told if I don’t rest it immediately I’m in serious danger of doing permanent damage.

I’ve been trying my best to fulfil our commitments as I really really hate letting you guys down, not to mention these shows have literally been the most fun ever- but at this point me singing in this state would be the equivalent of a footballer running on a broken leg..

we are working on plans to come back to Phoenix and Las Vegas this year to make it up to everyone who missed out..

Oli xoxxoox”

Bring Me The Horizonin tuore ”Amo”-albumi on saanut vaihtelevan vastaanoton faneilta. Isossa-Britanniassa se nousi albumilistan kärkeen ja myydyistä levyistä 61% on fyysisiä äänitteitä. Yhdysvalloissa sen sijaan fyysistä äänitettä on myyty ainoastaan 16 000 kappaletta ja se päätyi albumilistan sijalle 14.

Kommentoi julkaisua