Fanit äänestivät jaloillaan: Bring Me The Horizonin uuden albumin fyysinen myynti tippui 75% Yhdysvalloissa

Uutisoimme sivuillamme hiljattain, että englantilaisen elektronista rockia esittävän Bring Me The Horizonin uusi ”Amo”-albumi pongahti suoraan Iso-Britannian albumilistan kärkeen ja myydyistä albumeista jopa 61% oli fyysisiä äänitteitä.

Valitettavasti faneja kahtia jakaneen albumin menekki ei ollut yhtä vahvaa rapakon toisella puolen Yhdysvalloissa sillä bändi myi ensimmäisellä viikolla tuoretta albumiaan fyysisenä vain 16 000 kappaletta päätyen vasta listan sijalle 14. Vaikka kyseinen myynti on nykypäivänä varsin hyvä rockbändille on se silti suuri tiputus verrattuna bändin edelliseen vuonna 2015 ilmestyneeseen ”That´s The Spirit” -albumiin, jota myytiin ensimmäisellä viikolla 62 000 kappaletta ja joka ylsi virallisen listan sijalle 2.

Vaikka nykypäivänä albumeiden myynnit ovat tippuneet hieman on silti 75% melkoisen suuri ja kertoo siitä, että fanit äänestivät jaloillaan yhtyeen tuoretta albumia vastaan. Viimeksi samankaltaisen kohtalon koki yhdysvaltalainen deathcore-jyrä Suicide Silence, jonka viimeisintä albumia myytiin jopa 70% vähemmän kuin bändin aiempia albumeita.

Kommentoi julkaisua