Brittiläinen black metal -yhtye Dawn Ray’d julkaisi uuden kappaleen tulevalta albumiltaan

Kirjoittanut Teemu Hakala - 10.2.2023

Pohjois-Englantilainen poliittisesti kantaa ottava black metal -yhtye Dawn Ray’d on julkaissut uuden singlen nimeltään ”The Battle of Sudden Flame”. Musiikkivideon kera julkaistu kappale on peräisen bändin tulevalta kolmannelta täyspitkältä ”To Know The Light”, joka ilmestyy maaliskuun 24. päivä Prosthetic Recordsin kautta.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Bändi kommentoi kappaletta näin:

”Kansanmusiikki on yksi tapa, jolla työväestö on voinut kertoa elämänsä tarinoita; se on dokumentoinut työtaisteluita, vallankumouksellisten elämää ja kaikkia väärinkäytöksiä, joita valtaapitävät harjoittavat meitä kohtaan. Menneisyyden ja nykyisyyden välillä ei ole katkosta, tämä on tositarina, joka on kerrottu parhaalla mahdollisella tavalla. Kansanmusiikki ei ole synonyymi ”akustiselle” tai ”twee”-musiikille, vaan se on todellisen elämän musiikkia, meidän, jotka kamppailemme täällä alhaalla.

”Ei ole kiistanalaista vihata instituutiota, joka raakalaismaisesti pahoinpitelee naisia, kiduttaa köyhiä, murhaa värillisiä ihmisiä rankaisematta, suojelee rikkaiden hyväksikäyttöä ja murskaa toisinajattelun.

”Meidän ei tarvitse perustella vastustustamme poliisia kohtaan, se on niiden taakka, jotka päättävät tukea poliisia.”

  1. The Battle of Sudden Flame
  2. Ancient Light
  3. Inferno
  4. Requital
  5. Sepulchre (Don’t Vote)
  6. Cruel Optimisms
  7. In The Shadow of the Past
  8. Freedom in Retrograde
  9. Wild Fire
  10. Go As Free Companions

Luetuimmat

Uusimmat