Callisto juhlistaan 10-vuotista taivaltaan Turun Klubilla maaliskuussa

Vaihtoehtorockin ja metallin saralla arvostettu Callisto soittaa 10-vuotisjuhliensa kunniaksi kattavan retrospektiivikeikan nykyisen kotikaupunkinsa Turun Klubilla 5. maaliskuuta. Keikalla kuullaan otteita bändin lähes kaikilta julkaisuilta 2000-luvun alusta tähän päivään saakka. Lavalla nähdään myös levyillä vierailleita muusikoita, ja juhlan kunniaksi myyntiin on painettu uutta oheistavaraa.

Kokkolassa vuonna 2001 perustettu Callisto on kymmenvuotisen uransa aikana julkaissut kolme täyspitkää albumia, joista viimeisin, ”Providence”, ilmestyi vuonna 2009. Yhtye on vuosien varrella keikkaillut tasaiseen tahtiin Suomessa ja muualla Euroopassa ja kiertänyt myös Pohjois-Amerikkaa. Parhaillaan Callisto työstää materiaalia neljättä kokopitkäänsä varten.

10-vuotisjuhlakeikan erityisvieraaksi Turun Klubille saapuu norjalainen metalliyhtye Benea Reach, jonka jäsenten aiempi kokoonpano Selfmindead toimi merkittävänä vaikuttajana Calliston syntyhistorialle ja alkuvuosien musiikilliselle kehitykselle. Keikka on Benea Reachin ensiesiintyminen Suomessa. Illan avaa helsinkiläinen KOLT, jossa vaikuttaa niin ikään Calliston elinkaaressa mukana olleita jäseniä ja ystäviä.

Liput:
10 EUR +mahd. toimituskulut. Ennakko: Tiketti.

Kommentoi julkaisua