Celestylle uusi laulaja

Seinäjokelainen voimametalliyhtye Celesty on värvännyt vantaalaisen Tony Turusen uudeksi laulajakseen. Hän on ex- laulaja Tarja Turusen veli. Lue lisää nähdäksesi bändin virallisen tiedoitteen aiheesta.

”Fiilis on aivan mahtava!”, kertoo tuore laulajavalinta. ”Koen tehtävän hyvällä tavalla haasteellisena ja mielenkiintoisena. Odotan yhtyeen tulevaisuudelta paljon, kaikella saralla.”

Uudeksi laulajaksi pyrki kymmeniä ehdokkaita. Yhtyeen mukaan valinta oli kuitenkin helppo ja yksimielinen. ”Tony ei ole ainoastaan kova laulaja, vaan myös hyvä tyyppi ja rehellisesti kiinnostunut bändistä.”, rumpali Jere Luokkamäki summaa.

Yksimielisestä päätöksestä huolimatta joulukuussa alkanut laulajan haku ja koeajo jännitti helmikuussa pestin saanutta Tonya loppuun saakka.

”Ystäväni mainitsi loppuvuodesta Celestyn hakevan laulajaa. Etenkin uusin levy Vendetta oli pyörinyt levylautasellani reilusti, joten otin bändiin yhteyttä.”, taustoittaa Tony. ”Toivoin tietysti hakemukseni päätyvän muuallekin kuin vain paperisilppuriin. Yllätyksekseni sain pian kutsun studioon, jossa äänitimme demolaulut kolmeen biisiin. Melko pitkältä tuntuvan ajanjakson jälkeen sain tiedon, että olen tullut valituksi Celestyn uudeksi vokalistiksi.”, mies paljastaa.

”Tunnelmat ovat todella positiiviset ja ideoita bändiin liittyen ropisee jatkuvasti. Pyrin kaivamaan itsestäni kaiken luovuuden bändin aikaisempiin ja tuleviin biiseihin, sekä livenä että studiossa. Odotukset ovat erittäin korkealla!”, kertoo maaliskuussa ensiesiintymisensä yhtyeen riveissä tekevä Tony.

Kommentoi julkaisua