Celestylle uusi laulaja

Kirjoittanut Teemu Hakala - 21.2.2010

Seinäjokelainen voimametalliyhtye Celesty on värvännyt vantaalaisen Tony Turusen uudeksi laulajakseen. Hän on ex-Nightwish laulaja Tarja Turusen veli. Lue lisää nähdäksesi bändin virallisen tiedoitteen aiheesta.

”Fiilis on aivan mahtava!”, kertoo tuore laulajavalinta. ”Koen tehtävän hyvällä tavalla haasteellisena ja mielenkiintoisena. Odotan yhtyeen tulevaisuudelta paljon, kaikella saralla.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Uudeksi laulajaksi pyrki kymmeniä ehdokkaita. Yhtyeen mukaan valinta oli kuitenkin helppo ja yksimielinen. ”Tony ei ole ainoastaan kova laulaja, vaan myös hyvä tyyppi ja rehellisesti kiinnostunut bändistä.”, rumpali Jere Luokkamäki summaa.

Yksimielisestä päätöksestä huolimatta joulukuussa alkanut laulajan haku ja koeajo jännitti helmikuussa pestin saanutta Tonya loppuun saakka.

”Ystäväni mainitsi loppuvuodesta Celestyn hakevan laulajaa. Etenkin uusin levy Vendetta oli pyörinyt levylautasellani reilusti, joten otin bändiin yhteyttä.”, taustoittaa Tony. ”Toivoin tietysti hakemukseni päätyvän muuallekin kuin vain paperisilppuriin. Yllätyksekseni sain pian kutsun studioon, jossa äänitimme demolaulut kolmeen biisiin. Melko pitkältä tuntuvan ajanjakson jälkeen sain tiedon, että olen tullut valituksi Celestyn uudeksi vokalistiksi.”, mies paljastaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Tunnelmat ovat todella positiiviset ja ideoita bändiin liittyen ropisee jatkuvasti. Pyrin kaivamaan itsestäni kaiken luovuuden bändin aikaisempiin ja tuleviin biiseihin, sekä livenä että studiossa. Odotukset ovat erittäin korkealla!”, kertoo maaliskuussa ensiesiintymisensä yhtyeen riveissä tekevä Tony.

2 comments on “Celestylle uusi laulaja”

  1. Pauli

    Onhan Tony laulanu mm. decendedissä ja euroviisuissa :D… saa nähä pysyykö toni tässä bändissä kuinka pitkään kun decendedissä viihtyi niin vähän aikaa. Celestyn alkuperäinen laulaja Antti on omasta mielestäni parempi laulaamaan kuin Tony mitä on viisuja ja decendediä kuunnellut muutaman kappaleen mutta saa nyt nähdä…

  2. Urpo

    Ihmetyttää tämä Turusen toiminta! Juuri vähän aikaa sitten liittynyt Decendediin ja nyt jo hyppää toiseen kelkaan… Ei ole kauhean luotettava herrasmies nähtävästi!

Comments are closed.