Chris Adler kertoo jättäneensä Lamb of Godin ”myrkkyllisyyden takia”, ja että hän viihtyy paremmin Firstborne -projektissaan

Vuonna 2019 rumpalitaituri jätti metallisuuruus Lamb of Godin. Syyt olivat tuolloin vielä hieman hämäriä, eikä Adler ollut antanut konkreettista syytä lähdölleen, vaan koki, ettei ole tehnyt päätöstä luopua elämäntyöstään.

Nyt Adler on kuitenkin avannut hieman eronsa taustoja tuoreessa MetalSucks -sivuston podcastin jaksossa.

”Kulutimme yhdessä 26 vuotta kiertuebusseissa, junissa ja lentokoneissa. Ei ole paljoa, mistä enää puhua. Katsoimme ystävyytemme loppuun saakka. [Firstborne-bändikaveri Myronen musiikin löytäminen] ei käynnistänyt heti yhteisen musiikin tekemisen prosessia. Pian sen jälkeen jätin LoG:in ajatellen, että en minä lähde tästä pois siksi, että en haluaisi enää soittaa musiikkia enkä siksi, että en haluaisi soittaa enää sellaista musiikkia kuin mitä he soittavat. Minä lähden tästä sen takia, että… se on vain niin toksista. Koko ajan ja kaikki”, Adler kuvailee tuntemuksiaan lähtönsä takana, ja jatkaa:

”Moni fani sanoo vihaisena, että hyvä luoja, sinä jätit Lamb of Godin tämän [Firstbornen] takia? Mitä helvettiä tämä on? Ja siihen voin vastata, että ’[tämä on] hauskaa’. Elän elämääni hymyillen. Koska aikaisemmin minä vain murjotin kokoajan.”

Uudessa Firstborne-projektissaan Adler kokee voivansa hyvin:

”Minulla on aina hauskaa tätä tehdessäni. Ja niin oli myös LoG:in kanssa pitkään, mutta se juuttui kaiken muun sekaan, mitä meidän piti tehdä ja mitä meidän piti olla.”

 

Kommentoi julkaisua