Cock Sparrer ensimmäistä kertaa Suomeen syyskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.2.2013

Jo vuonna 1972 perustettu englantilainen katupunk/Oi!-bändi Cock Sparrer saapuu ensimmäistä kertaa ikinä Suomeen. Keikka tapahtuu perjantaina 20.9.2013 Helsingissä, The Circuksessa.

Yhtye on varsinainen uranuurtaja sanan todellisessa merkityksessä. Aluksi yhtye soitti ns. pub rockia, vaikuttajanaan muun muassa Mott The Hoople ja The Who, mutta vuosikymmenen edetessä tyyli vaihtui hieman ja punkin lyödessä läpi, myös Cock Sparrer liitettiin tuoh…on musiikkityyliin. Vaikka yhtye ei ole koskaan nauttinut valtavirran suurinta suosiota, on Cock Sparrer yksi legendaarisimmista punk rock –yhtyeistä ja ollut vaikuttajana todella moneen suuremmankin suosion saavuttaneseen bändiin. Cock Sparrerin tunnetuin julkaisu on vuonna 1982 julkaistu albumi Shock Troops. Viimeisin albumi on julkaistu vuonna 2007 ja se kuulostaa edelleen yhtyeeltä itseltään; menevää ja tarttuvaa punk rockia parhaimmillaan!

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Illan aloittaa kotimaiset Wasted ja Tammerfist. Wasted on pidemmän linjan punkbändi, joka on saavuttanut mainetta Euroopassakin lukuisilla kiertueillaan ja albumijulkaisuillaan. Keväällä yhtyeeltä julkaistaan akustinen levy, mutta The Circuksen keikka tulee olemaan sitä itseään, tinkimätöntä punkkia. Tammerfist on tuoreempi yhtye, kuten nimestäkin saattaa päätellä, tulevat he Tampereelta. Yhtyeen Oi!-punk -vaikutteinen musiikki on samaan aikaan tylyä ja tarttuvaa, juuri niin kuin Oi!-bändin toivookin olevan.

Keikan liput tulevat myyntiin keskiviikkona 20.2.2013 Tikettiin.

KEIKKA:
COCK SPARRER (uk), WASTED, TAMMERFIST
Pe 20.9.2013 THE CIRCUS, Helsinki, K-18

LIPUT:
Ennakkoliput 25€ + toimituskulut (www.tiketti.fi) ja 27€ ovelta mikäli lippuja jäljellä

https://www.facebook.com/events/422643804479769/
https://www.facebook.com/cocksparreruk
https://www.facebook.com/wastedfinland
http://tammerfist.bandcamp.com/
www.thecircus.fi
www.tiketti.fi

Luetuimmat

Uusimmat