Countryrock-tähti Cory Marksin ”I Rise” -EP vie kuulijat jopa modernia metallia kolkutteleviin säveliin

Kirjoittanut Niko Kuusela - 16.11.2022

Uuden sukupolven countryrokkari Cory Marks julkaisi uuden ”I Rise” -EP:sä. Lyhytsoitolta irrotettu single ”Flying” sai rinnalleen myös komean musiikkivideon.

“EP:n tekeminen oli erityisen hauskaa, sillä se nojaa vahvasti minun rokimpaan puoleeni”, sanoo Marks, joka on aiemmin kertonut vaikuttajikseen niin Merle Haggadin ja Waylonin kuin Panteran sekä Ozzy Osbournen.

“Jokainen biisi antoi minulle mahdollisuuden puskea itseäni laulullisesti, mikä oli myös hemmetin haastavaa. Mutta oli hienoa päästä keskittymään rock-kappaleiden kirjoittamiseen ja ilmaista näin intohimoani tätä genreä kohtaan.”

Kevin Churkon (Ozzy Osbourne, Five Finger Death Punch, Papa Roach, Shania Twain) sekä Kane Churkon (In This Moment, Hellyeah) tuottama EP kirjoitettiin pandemian aikana, samalla kun Cory Marks opiskeli itselleen lentäjän papereita. Intensiivinen koulutus, päämääräisyys, maltti ja sisu kuuluvat EP:llä, ja erityisesti ”Flying”-kappaleella, jonka videolla nähdään Kanadan armeijan hävittäjiä.

“Minulla on suuri kunnioitus lentämistä kohtaan, ja haaveilin hävittäjälentäjän urasta pienenä poikana. ”Flying”-kappale kertookin artistiurani tarinan hävittäjälentäjän silmien läpi katsottuna. Jos minulta kysytään, kaksi parasta tunnetta maailmassa ovat se hetki kun astut lavalle ja se, kun koneen renkaat irtoavat kiitoradasta. Kumpikin tunne on hyvin innostava, voimakas ja ainutlaatuinen”, Marks sanoo.

”Burn it Up” -kappalelista:

  1. In Me I Trust
  2. Burn It Up
  3. Flying
  4. Jet Airliner
  5. I Rise
  6. Hold On

Luetuimmat

Uusimmat