Cypress Hill ja Mew Provinssirockiin

Provinssirockin laaja artistikirjo värittyy useilla ulkomaisilla ja kotimaisilla nimillä. Esiintymisensä ovat varmistaneet yhdysvaltalainen, historian yksi menestyneimmistä hiphop-ryhmistä Cypress Hill, ruotsalainen Jenny Wilson yhdessä Tensta Gospel -kuoron kanssa, tanskalainen Mew sekä kotimainen legenda Kari Tapio.

Kotimainen osasto yhä kasvaa, kun esiintymisensä ovat varmistaneet: Jätkäjätkät, Lapko, Disco Ensemble, Stam1na, Petri Nygård, Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta 20 v. ALLSTARS feat. Sami Saari, Oranssi Pazuzu ja Carnalation.

Kommentoi julkaisua

3 kommenttia

  1. DE ja ADTR \o Muuten vaikuttaa aika basalta :-/ Onneksi nuo sentään samana päivänä eli lauantaina. Saa nyt nähdä montako päivää siellä sisällä tulee oltua, pelkkä lauantai kustantaisi 65€.

  2. Arto Mäenpää Arto Mäenpää

    Juu ei oikee vakuuta kyllä toi line-uppi ainakaa mua ja tuskin tulee vakuuttamaankaan.. paras festari mun mielestä tänä kesänä tulee olemaan Tuska Open Air bändien valossa.. noissa kaikissa muissa on muutama semmonen ”kiva nähdä” -bändi muttei kyl mitn suosikkeja oo noissa listoissa.. :)

  3. Joo kyllä näin on.. Muutamalta festarila ja klubikeikalta, kun sais ite valita yhelle festarille esiintyjät niin sitte :) Esim on PWD:tä Tavastialla, DE:tä vähä joka festareilla, Soundsia esim Ankassa, ABR:ää Saunassa, ADTR:ää Provinssissa ja niin ees päin.