Dark River festivalin ohjelmisto valmis

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 1.3.2015

Dark River Festival 2015Suomen kymiläisin ja persoonallisin metallifestivaali Dark River Festival järjestetään yhä edelleen ja tänä vuonna päivämäärät ovat 14.-15.8.2015. Kotkan kestävän musiikin yhdistys ry:n järjestämä Dark River Festival on jo vuosien ajan tullut tutuksi lämminhenkisenä ja kotikutoisena tapahtumana eikä tähän ole tulossa muutoksia tänäkään vuonna. Yhdistyksen ja Laajakosken kyläläisten voimin järjestettävä tapahtuma toimii ilman ulkopuolisten kaupallisten tahojen mukanaoloa mikä mahdollistaa edulliset lippujen hinnat vuodesta toiseen.

Jo aiemmin julkaistujen Stam1nan, Entwinen, Arionin, Ghost Brigaden sekä monien muiden artistien lisäksi kahdella eri lavalla nähdään myös seuraavat jo mainetta niittäneet sekä sitä parhaillaan kylvävät yhtyeet: POISONBLACK, RANGER, RED ELEVEN, CURIMUS, SPOOKY TUNES, ANTAGONIST ZERO ja BURWEED.
Dark River Festival 2015 päiväkohtaiset soittoaikataulut
RADIO CITY -LAVA
PERJANTAI 14.8.
Poisonblack
Ghost Brigade
Shear
Ranger
Crimson Sun
LAUANTAI 15.8.
Stam1na
Entwine
Arion
Apina
Curimus
KAKKOSLAVA
PERJANTAI 14.8.
Dick ’n Sons plays Bruce Dickinson
Marianas Rest
Dark Filth Fraternity
Spooky Tunes
LAUANTAI 15.8.
Men in the Box plays Alice in Chains
Red Eleven
SundaySong
Antagonist Zero
Burweed
Lisätiedot lippujen hinnoista, lipunmyynnin aloituksesta, päiväkohtaisista aikatauluista sekä käytännönjärjestelyistä pyritään tiedottamaan tapahtuman Facebook- ja verkkosivuilla lähitulevaisuudessa.

http://www.facebook.com/kymidarkriver

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy