Death metal -yhtye Autopsyn uusi basisti selvillä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 1.8.2021
Autopsy

Julkaisimme sivustollamme hiljattain uutisen, jossa kerroimme, että yhdysvaltalaisen death metal -yhtye Autopsyn basisti Joe Trevisanon aikoi jättää yhtyeen. Yhtye kertoi aiheesta silloin seuraavaa:

”Niin epätodellista kuin se onkin, pitkäaikainen basistimme ja ystävämme Joe Trevisano on jättänyt bändin. Joe on tehnyt levyjä ja rokannut lavoilla ympäri maailmaa kanssamme koko Autopsyn toisen vaiheen ajan vuodesta 2008 lähtien. Ja sitä ennen hän oli Abscessissä vuodesta 1997, ja sitäkin ennen… tunsimme Joen paikallisesta skenestä noin vuodesta 1991, jolloin hän oli Vonissa, joten meillä on takanamme pitkä yhteinen historia. Tehköön tiedettäväksi, että ero tapahtui hyvissä väleissä. Joe on päättänyt keskittyä perheeseensä, ja me tuemme häntä 100 % ja pidämme häntä aina osana Autopsy-jengiä. Älkää kuitenkaan pelätkö, Autopsy nimittäin jatkaa eteenpäin ja pidämme teidät kaikki ajan tasalla tapahtuneesta. Emme ole vielä lopettaneet kallojenne murskaamista, joten ottakaa tämä varoituksena.”

Nyt yhtye on vahvistanut sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan tiedotteessa uuden basistinsa henkilöllisyyden: yhtyeeseen on vahvistettu uudeksi basistiksi mm. Brainoilissa vaikuttanut Greg Wilkinson. Voit lukea aiheesta virallisen tiedotteen tästä:

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

”MEET AUTOPSY’S NEW BASS PLAYER!

Greg Wilkinson is confirmed as the madman to provide the four string thunder for Autopsy! He’s a good bud of ours and we are well aquainted with his crushing musical skills. We know you’re going to be as stoked with our choice as we are. Give him a nice big welcome, will ya?

(Below is the part where if you don’t know about Greg, we’ll tell you about stuff he’s done as a studio engineer and musician)

Owner / Engineer of Earhammer Studios in Oakland, CA known for producing local bands like High on Fire, Autopsy, Necrot, Mortuous, Vastum, Ulthar, Violation Wound as well as non local / international bands like Undergang, Phrenelith, Hyperdontia, Withered, etc.”