Deep Purple (UK)

Deep Purplen Roger Glover ei pidä mahdollisena, että bändi esiintyisi vielä Ritchie Blackmoren kanssa: ”Miksi ihmeessä me tekisimme niin?”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 2.6.2023

Rock-legenda Deep Purplen riveissä vuosina 1968-1975 ja 1984–1993 soittanut Ritchie Blackmore on edelleen fanien mielessä ja moni haaveilee siitä, että hän soittaisi vielä yhden keikan Purplen kanssa ennen kuin bändi päättää pitkän ja legendaarisen uransa.

Yhtye ei kuitenkaan ole vuosien saatossa varsinaisesti lämmennyt idealle. Viime marraskuussa uutisoimme, että bändin laulaja Ian Gillan pitäisi Blackmoren paluuta epäkunnioittavana nykyiselle kokoonpanolle.

Tuoreessa Rock Hard Greecen haastattelussa yhtyeen basisti Roger Glover on samoilla linjoilla, eikä usko bändin enää soittavan Blackmoren kanssa siitä huolimatta, että netissä on liikkunut huhuja mahdollisesta viimeisestä yhteisestä konsertista.

”Ei onnistu. Huhut eivät tule meiltä, se on varmaa. Tarkoitan, miksi ihmeessä me tekisimme niin? Arvostan Ritchietä suuresti osana bändiä, ja hän oli selvästi olennainen osa bändiä ja sitä, mitä siitä on tullut. Mutta se olisi taaksepäin menemistä. Me emme liiku taaksepäin, me liikumme eteenpäin.”

Luetuimmat

Uusimmat