Destroy Rebuild Until God Shows – D.R.U.G.S

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.2.2011

Craig Owens jätti Chiodos yhtyeen vuonna 2009 ja alkoi etsimään muusikoita uutta projektiaan varten. Noin vuoden kestäneen etsinnän jälkeen mies löysi rinnalleen Nick Martinin (Underminded, Cinematic Sunrise, Isles & Glaciers), Matt Goodin (From First to Last), Aaron Sternin (Matchbook Romance) sekä Adam Russellin (Story of the Year) ja näin syntyi uusi post-hardcoren superkokoonpano nimeltään Destroy Rebuild Until God Shows. Koska yhtyeessä oli post-hardcoreen suhteellisen nimekkäitä muusikoita, alkoi yhtye heti saada hieman tuulta purjeidensa alle ja yhtäkkiä yhtyeen debyyttialbumia ”D.R.U.G.S” hypettivät mediat ja fanit täysillä. Oliko albumin, joka julkaistaan 22. päivä helmikuuta odottaminen sen arvoista vai tuleeko se olemaan täysi floppi?

Tässä vaiheessa on pakko sanoa, että jokaikinen sekuntti, minuutti, tunti ja päivä kun fanit odottivat albumia on todellakin ollut sen arvoista. Vaikka Craig on aina jakanut mielipiteitä puolesta sekä vastaan, enkä ainakaan itse ole ollut suuri Chiodos fani, syntyy mies kuin fenix- lintu tulesta uuden yhtyeensä myötä. Heti levyn avaavasta ”If You Think This Song Is About You, It Propably Is” kappaleesta alkaen meno on todella huikeaa tarjoten matkan varrella upeita vokalisointeja, tarttuvia riffejä sekä ennen kaikkea todella onnistuneita sanoituksia.  Owensin lisäksi levyllä onnistujia ovat ehdottomasti kitaristit Nick Martin sekä Matt Good, jotka ovat luoneet tukun toimivia ja tarttuvia riffejä, jotka jäävät heti päähän soimaan. Levyn parhaimpaan antiin kuuluvat ”Mr. Owl Ate My Metal Worm”, ”Sex Life”, ”I’m The Rehab, You’re The Drugs” sekä ”If You Think This Song Is About You, It Probably Is”, jotka tuovat loistavasti esille kuinka monipuolista yhtyeen musiikki parhaillaan on.

”D.R.U.G.S” tulee olemaan ehdottomasti yksi vuoden koukuttavimpia ja onnistuneimpia post-hardcore albumeita. Craig Owens on Chiodos – vuosiensa jälkeen vihdoin puhjennut lopullisesti kukkaan ja lunastaa nyt oman paikkansa yhtenä parhaimpina post-hardcore laulajina. Mikäli pidät yhtyeistä kuten The Used, Chiodos tai From First To Last tulee tämä albumi olemaan sinulle kuin huume, jota janoat vain kokoajan lisää.

9 / 10

Kappalelista:

01. If You Think This Song is About You, It Probably Is
02. The Only Thing You Talk About
03. Graveyard Dancing
04. Mr. Owl Ate My Metal Worm
05. Sex Life
06. Laminated E.T. Animal
07. Stop Reading, Start Doing Pushups
08. I’m the Rehab, You’re the Drugs
09. I’m Here to Take the Sky
10. The Hangman
11. My Swagger Has a First Name
12. A Little Kiss and Tell

http://thisisdrugs.com/

Kirjoittanut: Arto Mäenpää

5 comments on “Destroy Rebuild Until God Shows – D.R.U.G.S”

 1. NiCO

  levy starttaa loistavalla ”If You Think This Song is About You, It Probably Is” jonka jälkeen levy hiipuu tasapaksuksi posthardcorepopiksi :(

  kitarat ovat parhautta kylläkin levyllä :)

  loistava arvostelu jälleen, 7/10 oma arvosana.

  onko moonsorrowin levystä tulossa arvostelua?

 2. Miksu

  Ite lähtisin kyl sanoo et vuoden 2011 paras levy tähä mennes! Levy melki täynnä hitti biisej.. ei todellakaan floppi <3

  Oma suosikki on edelleen: Mr. Owl Ate My Metal Worm

  ja kyl levy erottuu hieman erilaisetan kokonaisuutena muutenkin.

 3. Riku Mäkinen

  Moonsorrow tulee, jos/ kun levy tulee toimitukseen.

 4. Tuulia

  ihan mahtava levy.

 5. kekkone

  Oma lemppari tuo ykköskipale. Ikinä en oo pitänyt Craig Owensin äänestä, mutta nyt tuli mielipiteen muutos. Parempaa settiä kun millonkaan ennen!

Comments are closed.

Luetuimmat

Uusimmat