Dimtone – Redrawing Skylines

on perustettu 2011 ja bändi soittaa triona melodista rockia ja koittaa toisella demollaan ”Redrawing Skylines” päästä isomman yleisön tietoisuuteen.

”Redrawing Skylines” sisältää kolme keskitempoista biisiä. Kappaleet ovat rauhallisia ja kulkevat melodisten kitaroiden ja laulun johdattelemana kohti kertosäettä, jossa meno hieman räväköityy. Tuotanto on varsin hyvä ja varsinkin kitarasoundit on onnistuneita. Vokaalit tulevat puhtaasti, vähän tasapaksusti, mutta vokalistilla on ihan ”ok” ääni.

Puitteet ovat kunnossa, mutta homma ei vaan toimi – kappaleet ovat samankuuloisia ja samalla rakenteella rakennettuja. Kappaleet ovat tasapaksuja ja kertosäkeet eivät iske niin kovasti kuin olisi tarvetta. Niissä ei ole oikein tarttumapintaa, jotta biisit jäisivät mieleen. Arvostelua tehdessä huomasin useita kertoja, että en vain muista mikä biisi on levyn viimeinen.

Dimtone on onneksi nuori bändi, joten ulosantia voi vielä korjata. Vokalistille enemmän heittäytymistä ja tunnetta mukaa lauluun, se toisi hyvin särmää biiseihin. Kertosäkeissä voisi tulla tuplauksia ja rummuissa voisi olla enemmän voimaa. ”Remnants For Tomorrow” -kappaleessa on paljon potentiaalia, mutta sekään ei demoa pelasta.

4/10

Kappalelista:
01. Skylines
02. Remnants For Tomorrow
03. Revolt

http://www.mikseri.net/artists/?id=136737

Kirjoittanut: Janne Partanen

Kommentoi julkaisua