Disturbed, Hartwall Arena

Disturbedin David Draiman asettuu Spotifyn kannalle Neil Young VS Joe Rogan -kiistassa: ”Onnittelen Spotifyta siitä, että olette tehneet oikean päätöksen säilyttäen sananvapauden”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 27.1.2022

Julkaisimme sivustollamme hiljattain uutisen, jossa kerroimme Neil Youngin vaatineen tuohtuneena, että suoratoistojätti Spotify poistaa hänen tuotantonsa alustaltaan. Syy Youngin päätökselle on laulajan itsensä mukaan se, että hän ei halua olla mukana alustalla, joka sallii ”väärän rokotusinformaation” levittämisen.

Tällä Young viittaa valtavan suosittuun The Joe Rogan Experience -podcastiin, jonka isäntä Joe Rogan on saanut viimeaikoina kritiikkiä rokotekriittisistä näkemyksistään podcastissaan. Youngin tuotanto poistettiin lopulta Spotifysta.

Nyt metalliyhtye Disturbedin keulakuva David Draiman asettuu sosiaalisessa mediassa Spotifyn puolelle tukien suoratoistojätin päätöstä olla poistamatta Joe Roganin suosittua podcastia alustaltaan.

”Daniel Ek [Spotifyn toimitusjohtaja], onnittelen sinua ja Spotifyta siitä, että olette tehneet oikean päätökse säilyttäen sananvapauden, ja jättäneet alistumatta väkijoukon edessä. En ehkä ole samaa mieltä kaikesta, mitä Joe Rogan tai hänen vieraansa sanovat, mutta heillä on oikeus saada alusta sen sanomiselle”

Luetuimmat

Uusimmat