Disturbed - Rockfest 2019.

Disturbedin David Draiman vastaa Mastodonin Brent Hindsin solvauksiin: ”Se oli vähintäänkin yllättävää”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 17.11.2021
Disturbed – Rockfest 2019.

Progemetallia esittävän Mastodonin Brent Hinds vieraili hiljattain osana Jamey Jastan juontamaa The Jasta Show -ohjelmaa. Haastattelussa Hinds laukoi loukkaavia kommentteja heavy metal -yhtye Disturbedista.

Kun Hindsilta kysyttiin haastattelussa, onko Mastodonilla vielä tekemättömiä haavekeikkoja, oli tämä vastannut, että haavekeikkojen sijaan on paljon esiintymisiä, joista hän ei välittänyt. Näihin lukeutui Disturbed.

Tämän lisäksi Hinds oli kommentoinut Disturbedin kanssa soittamista sanomalla, että se oli ”homojen hommaa” (englanniksi ”gay-ass shit”). Hindsin asenne oli muutenkin hyvin negatiivinen Disturbedia ja bändin faneja kohtaan. Myöhemmin bändi pyysi anteeksi Hindsin sanomisia, ja The Jasta Show’n jakso vedettiin pois netistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Nyt Disturbedin David Draiman ottaa kantaa Hindsin kommentteihin. Draiman vieraili hiljattain Loudwire Nightsin haastattelussa, jossa hän sanoi seuraavaa:

”Minulla on vain mitä suurinta kunnioitusta ja ihailua Mastodonia kohtaan. Olen ollut fani ensimmäisestä päivästä lähtien, ja olen edelleen fani. Keskinäistä kunnioitusta ja ihailua on välillämme aivan liikaa. Ja he tiesivät sen – he tiesivät, että pidimme heistä. Olimme cool toisiamme kohtaan koko yhteisen kiertueaikamme ajan. Olemme aitoja faneja”, Draiman kertoo ja jatkaa:

”Se oli vähintäänkin yllättävää. Ja tiedätkö mitä, Brent? Toivon, että – tiedän vain omalta osaltani – en kanna kaunaa, ja jos nuo kaverit ovat jossain ja voimme murtaa leipää tai juoda yhdessä, olen aina valmis siihen. En kanna kaunaa heitä tai häntä kohtaan tai mitään sellaista. Liian usein näistä asioista tehdään isompia kuin niiden oikeasti pitäisi olla.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Kaikki yrittävät asettaa yhden muusikon toista muusikkoa vastaan. Kuka tietää? Ehkä hänellä oli huono päivä ja ehkä se on niin kuin Mastodonin jätkät sanoivat. Kuka tietää? Luoja tietää, ettei minulla ole ollut pelkästään loistavia hetkiä menneisyydessäni mediassa, joten kaikki ovat ihmisiä, enkä kanna kaunoja kenellekään. Kaikki on hyvin.”

Luetuimmat

Uusimmat