Mastodonin Brent Hinds laukoo kovia kommentteja Disturbedin kanssa soittamisesta: ”Homojen hommaa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 5.11.2021

Progressiivista metallia esittävän Mastodonin Brent Hinds vieraili hiljattain osana Jamey Jastan juontamaa The Jasta Show -ohjelmaa. Haastattelussa Hindsilta kysyttiin monia asioita bändin musiikista ja kiertue-elämästä sekä uudesta High On Firen Matt Piken kanssa perustetusta projektista.

Jastan kysyessä, onko bändi saanut jo kiertää kaikkien haavebändiensä kanssa, Hinds vastasi, ettei jäljellä ole juuri enää bändejä, joiden kanssa hän haluaisi kiertää. Sen sijaan hän sanoi, että on joutunut kiertämään monen sellaisen bändin kanssa, jonka kanssa olisi mieluummin ollut kiertämättä.

”Olen tehnyt paljon kiertueita, joita en olisi halunnut tehdä. Niin kuin rundin Disturbedin kanssa ja sen koko Mayhem hevonpaskan. Homojen hommaa (eng. ”gay ass shit” [sic]. Piti soittaa vittu Disturbedin kanssa. Piti soittaa ihmisille, jotka tykkäävät Disturbedista.”

Hinds viitannee kommenteillaan 2008 Rockstar Energy Mayhem -festivaalikiertueeseen. Kyseisessä tapahtumassa Mastodon soitti Disturbedin, Slipknotin sekä Dragonforcen kanssa.

Hindsin kommentit voit kuulla alla olevasta videosta alkaen kohdasta 20:19.

Mastodonin uusi albumi ”Hushed And Grim” ilmestyi hiljattain. Kaaoszinen haastattelun bändin basisti Troy Sandersin kanssa voit katsoa täällä.