Entinen Slipknot-muusikko Chris Fehn kertoo ikävöivänsä bändissä soittamista: ”Minulla on todella ikävä faneja”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 5.6.2023

Vuonna 2019 metalliyhtye Slipknotin perkussionistina tunnettu Chris Fehn haastoi yhtyeen yllättäen oikeuteen saamatta jääneiden rojaltien vuoksi, minkä jälkeen Fehn erotettiin yhtyeestä. Oikeudessa asiasta kiisteltiin pitkään, ja Fehn luopui lopulta syytteistään.

Fehn on vuosien varrella kertonut toivovansa, että voisi edelleen palata bändiin. Vuonna 2019 Fehn kertoi vielä olevansa toiveikas paluunsa suhteen. Fehnin on kuitenkin jo korvannut bändissä Michael ”Tortilla Man” Pfaff.

Nyt Fehn on vieraillut Drum For The Song -podcastin haastateltavana, ja hän sai tilaisuuden kertoa ajastaan Slipknotissa, ja mitä hänelle jäi siitä käteen. Fehn kertoo edelleen rakastavansa entisiä bändikavereitansa ja ikävöivänsä faneja.

”Rukoilen heidän puolestaan ja rakastan heitä, ja olen surullinen, että se päättyi niin pian. Mutta niin se vain menee. Fanit olivat ainoa asia, joka oli minulle hienoa. Lavalla esiintyminen ja heidän näkemisensä ja reaktionsa oli parasta. Kaikki muu voi painua vittuun. Se on kuin minkä tahansa bändin kohdalla. Se on se paras asia. Loppu on kiertämistä, lentoja, persoonallisuuksia, sitä sun tätä. Minulla on todella ikävä heitä [faneja]. Kaipaan todella livenä soittamista. Mutta kaikki on hyvin. Kaikki on hyvin”, Fehn kertoo.

Fehn kertoo lisäksi, että hänellä on projekti vireillä, mutta hän ei haaveile kiertue-elämän uudelleenkäynnistämisestä.

”En ole kiinnostunut kiertueista enää. Haluan vain tehdä musiikkia kavereiden kanssa. Hyvien ystävien kanssa, jotka välittävät, ja joiden kanssa voimme työskennellä yhdessä ilman egoa. Haluamme vain tehdä hyvän raskaan biisin, ymmärrätkö mitä tarkoitan? He ovat todellisia ystäviä.”

Luetuimmat

Uusimmat