Entinen W.A.S.P. -kitaristi Chris Holmes kertoo, että Blackie Lawless ei ollut häneen yhteydessä syöpädiagnoosin jälkeen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 19.9.2022

Entiseltä W.A.S.P.-kitaristilta Chris Holmesilta, joka on hiljattain saanut päätökseen seitsemän viikkoa kestäneen sädehoidon taistelussaan kurkku- ja kaulasyöpää vastaan, kysyttiin The Metal Voicen haastattelussa, onko hän kuullut W.A.S.P.-yhtyeen johtohahmo Blackie Lawlessista mitään syöpädiagnoosinsa jälkeen.

Holmes kertoi haastattelussa seuraavaa:

”Blackie olisi voinut auttaa maksamaan osan hoidostani, mutta hän ei tehnyt niin. Sen sijaan Nikki Sixx [Mötley Crüen basisti]] teki niin. Hän antoi minulle paljon rahaa. Hän oli ensimmäinen; hän antoi 500 dollaria, ja rakastan häntä siksi. Kiitos, Nikki. Rakastan häntä sen vuoksi.”

”Ensimmäisen kuukauden sairauteni aikana sain tukiviestejä muusikkokollegoilta. Sain yhden Judas Priestin Rob Halfordilta. Viestissään hän sanoi: ’Chris, tässä on metallijumalasi Rob Halford.’ Ja se oli aika siistiä. Rob puhui siinä vähän. Ja sitten [Glenn] Tiptonin tilalle tullut kitaristi [Andy Sneap] kiitti minua. Monet… monet ihmiset tekivät niin. Mutta kukaan W.A.S.P:sta ei kiittänyt. Se on vähän outoa. Ei kukaan. Blackie ei lähettänyt minulle viestiä ollenkaan. Luulin, että hän lähettäisi, mutta ei lähettänyt.”