Marilyn Manson - Rockfest 2018

Evan Rachel Wood kieltää manipuloineensa Ashley Morgan Smithlinea tekaisemaan syytökset Marilyn Mansonia kohtaan

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 28.2.2023

Julkaisimme sivustollamme hetki sitten uutisen, jossa kerroimme näyttelijä-malli Ashley Morgan Smithlinen peruneen julkisesti syytöksensä Marilyn Mansonia kohtaan. Smithline perui lausunnossaan Mansonia vastaan esittämänsä pahoinpitelysyytökset ja väitti, että Evan Rachel Wood ja Illma Gore manipuloivat häntä esittämään tekaistuja syytöksiä.

Nyt Evan Rachel Wood kieltää tuoreessa lausunnossaan manipuloineensa Smithlinea tekaisemaan syytökset. Rolling Stone julkaisi sivustollaan tietoja asiakirjasta, jossa Wood kiistää Smithlinen väitteet.

”Wood kiisti manipuloineensa Ashley Morgan Smithlinea ja antoi todisteeksi Instagram-kuvakaappauksia Smithlinen kommenteista, jotka hän jätti Woodin Instagramiin vuonna 2019, Smithlinen ja Woodin välisiä viestejä, joissa malli seisoi syytöstensä takana Mansonia vastaan, sekä Smithlinen vuonna 2022 ystävälleen lähettämän ääniviestin, jossa hän sanoi uskovansa, että Mansonin asianajaja halusi, että hän ’kääntyisi muiden tyttöjen kimppuun ja sanoisi, että kaikki oli vain juoni'”.

Asiakirjassa Wood viittasi maaliskuussa 2019 annettuun kommenttiin, jossa Smithline ”viittasi tietoihin yksityisistä kokemuksistaan Warnerin kanssa”, kun Manson väitetysti pahoinpiteli Woodia pakottamalla hänet katsomaan tiettyä kohtausta elokuvasta Rules of Attraction.

Rolling Stonen tietojen mukaan Wood oli käyttänyt todisteina myös ääniviestiä, jossa Smithline uskoi Mansonin asianajajan toivovan kahdenkeskistä keskustelua hänen kanssaan. Smithline kertoi ääniviestissä uskovansa, että asianajaja piti häntä heikkona lenkkinä, jonka voisi saada uskottelemaan Woodin manipuloineen häntä.

Luetuimmat

Uusimmat