Exhorder työstää uutta musiikkia – albumi luvassa jo tänä vuonna

Kirjoittanut Joonas Arppe - 1.3.2021

Vuonna 1985 perustettu thrash metal -pioneeriyhtye Exhorder on aloittanut neljännen albuminsa esituotannon, kertoo perustajajäsen ja solisti Kyle Thomas. Jatkoa vuonna 2019 julkaistulle ”Mourn The Southern Skies” -albumille on Thomasin mukaan tiedossa todennäköisesti jo tämän vuoden puolella:

”Yhdistelemme ideoitamme yhteen. Jaamme tiedostoja, ehdotamme toisillemme asioita ja muuttelemme niitä. Heitämme kamaa seinälle, ja katsomme mikä jää kiinni. Tähän mennessä olemme saaneet kasaan todella, todella hyvää materiaalia.”

”Jos sitä ei julkaista tänä vuonna, se julkaistaan vuonna 2022. Marzi [Montazeri, kitaristi] on kirjoittanut omillaan lähemmäs kymmenen biisiä. Jason [Viebrooks, basisti] ja Sasha [Horn, rumpali] laittoivat kasaan puolisen tusinaa. Itse keskityn enimmäkseen kirjoittamaan osia ja lähettämään niitä, ja sitten ne ehkä päätyvät sinne tänne. Niin se on toiminut menneisyydessäkin – osiani on päätynyt myös vanhoille albumeille.”

Kyle Thomas on ainoa Exhorderin riveissä yhä vaikuttava perustajajäsen, sillä alkuperäinen kitaristi Vinnie LaBella jätti yhtyeen helmikuussa 2020. LaBella kirjoitti suurimman osan materiaalista edeltävällä ”Mourn The Southern Skies” -albumilla. Panteran ja Lamb Of Godin popularisoiman riffipohjaisen power groove -thrashin isäksi nimetty Exhorder julkaisi 1990-luvun alussa kaksi albumia ennen hajoamistaan – ”Slaughter In The Vatican” ja ”The Law”.

Luetuimmat

Uusimmat