Five Finger Death Punch -kitaristi Zoltan Bathory yhtyeen kokoonpanomuutoksista: ”Jos jokin ei toimi, pitää jatkaa eteenpäin”

Kirjoittanut Suvi Seppänen - 16.6.2022

Suomeen heinäkuussa saapuva yhdysvaltalainen metalliyhtye Five Finger Death Punch on julkaisemassa elokuun 19. päivä uuden, ”AfterLife”-nimisen albuminsa Better Noise Musicin kautta. Yhtyeen kitaristi Zoltan Bathory on aiemmin kertonut, että albumin nimi kumpuaa hänen sekä solisti Ivan Moodyn kuolemanrajakokemuksista. Uusi albumi on myös ensimmäinen, jolla on mukana bändin kakkoskitaristi Jason Hookin vuonna 2020 korvannut Andy James.

Jo Hookin lähtiessä yhtyeestä Bathory ja muut yhtyeen jäsenet kertoivat, ettei jäsenten välillä ole minkäänlaista pahaa verta. Bathory on palannut aiheeseen vielä tuoreessa Rock Feedin haastattelussa kertoen, ettei hänen suustaan tulla kuulemaan pahaa sanaa hänen entisistä bänditovereista:

Kaupallinen yhteistyö

Battle Beastista Ulveriin ja VOLASTA Nightwishiin: Ilosaarirock tarjoaa paljon herkkua raskaamman musiikin ystäville →

”En tule koskaan antamaan haastattelua, jossa sanoisin negatiivisia asioita bändin entisistä jäsenistä tai edes muista bändeistä – se ei ole minun juttuni. Meidän tapauksessa me saavutimme pisteen, jossa suhde oli tullut päätökseen, minkä seurauksena tapahtui kokoonpanomuutos. Ja se on oikeastaan tervettä. Jos jokin ei toimi, pitää jatkaa eteenpäin. Se on niin yksinkertaista.”

Koko haastattelun voit katsoa tästä: