Game Of Thrones -näyttelijä Esmé Bianco kutsuu Marilyn Mansonia ”hirviöksi”, joka melkein tuhosi hänet

Kauhurokkari on ollut jo reilun viikon myrskyn silmässä, eikä myrsky osoita mitään laantumisen merkkejä. Mansonia on syytetty viimeisen viikon aikana lukuisista erilaisista henkisistä ja fyysistä pahoinpitelyistä ja nyt jälleen yksi Mansonin entisistä seurustelukumppaneista on astunut julkisuuteen kertoaakseen kokemistaan kauheuksista. Game Of Thrones -sarjassa näytellyt Esmé Bianco on antanut haastattelun New York magazinen The Cutille, jossa on kertonut Mansonin lähestyneen Biancoa vuonna 2009 kysyen tätä näyttelijäksi mukaan ”I Want to Kill You Like They Do in the Movies” -kappaleensa musiikkivideon tekoon. Manson lähetti Biancolle kaksi päivää ennen videon kuvauksia mailin, jossa kertoi videon tulevan olemaan tyyliltään kotivideon kaltainen, jossa Manson kidnappaisi Biancon hänen kotonaan.  Bianco kuvitteli työn olevan täysin ammattimaista. Kun Bianco saapui Mansonin taloon hän kertoi, että raja taiteen ja todellisuuden välillä hämärtyi välittömästi. Bianco, joka oli tuolloin 26-vuotias, kertoi viettäneensä seuraavat kolme päivää alusvaatteissa hädin tuskin syöden tai nukkuen ja Mansonin tarjoillen tälle mielummin kokaiinia kuin ruokaa. Bianco muistaa, että Manson menetti kuvauksen yhteydessä hermonsa ja heitti kameran palovaroittimeen. Mansonista tuli videon kuvauksien aikana hyvin väkivaltainen ja hän sai sidottuna kauhurokkarilta mm. sähköiskuja sekä raipan iskuja. Bianco oli kauhuissaan, mutta yritti rauhoittua sanomalla itselleen, että Manson on vain teatraali. Teemme hienoa taidetta.

Odottaessaan lentoa kotiin, Biancolla hämärtyi todellisuus. Hän tunsi surua lähtiessään pois Mansonin luota ja hän piti haavojaan todisteena heidän välisestä siteestään. Jossain Bianco kertoo tietäneensä, että tapahtunut ei ollut millään tavalla oikein, mutta antoi sen kuitenkin tapahtua.

Jostain syystä ”I Want to Kill You Like They Do in the Movies” -kappaleen video ei koskaan tullut julki, eikä Bianco ole koskaan myöskään nähnyt videon lopputulosta. Kaikesta huolimatta hän kuitenkin aloitti etäsuhteen kauhurokkarin kanssa. Kun he tapasivat Bianco kertoi, että Manson puri häntä seksin aikana ilman suostumusta ja hän sai aina mustelmia seksistä Mansonin kanssa. Bianco väittää Mansonin henkilökohtaisen avustajan Ashley Waltersin suunnitelleen matkat Biancolle ja muille naisille. Walters oli myös yksi naisista, jotka nimesivät julkisesti Mansonin viime viikolla.

Vaikka suhde oli heti alkujaan outo, oli Bianco lopulta vakuuttunut muuttamaan Mansonin luokse. Hän erosi aviomiehestään, jätti Lontoon kodin ja muutti Mansonin luokse Los Angelesiin. Lyhyen kuherruskuukauden jälkeen Mansonista tuli kuitenkin uskomattoman hallitseva seurustelukumppaniaan kohtaan.

Bianco kertoo California Assemblylle, että Manson saneli kaiken aina hänen pukeutumisestaan nukkumiseen. Lisäksi Manson ei antanut Esmé Biancolle oman asuntonsa avainta joten nainnen joutui menemään ja tulemaan Mansonin mielen mukaan. Eräänä toukokuun iltana Manson lähetti Waltersille tekstin, jonka mukaan joku oli rikkonut lasin studiossa ja että Esmé tulee saamaan siitä osansa.

Bianco kertoo olleensa kuin vanki Mansonin kanssa, joka määräsi kaiken tämän tekemisen. Hän soitti jopa perheelleen kauhurokkarilta piilossa salaa kaapissa.

Bianco väittää myös, että Manson tapasi näyttää hänen alastonkohtauksensa Game of Thronesissa vieraille, jotta hän tuntisi itsensä nöyryytetyksi. Manson sanoi vieraille videota näyttäessään: ”Se on tyttöystäväni, hän on huora. Katso, hänen tissit ovat ulkona.”

Biancon mukaan murtumiskohta suhteessa tuli kahden kuukauden jälkeen, kun Manson jahtasi häntä kirveellä asunnon ympäri. Tämä sai hänet etsimään toisen asunnon ja lopulta lopettamaan suhteen kauhurokkarin kanssa. Voit lukea lisää aiheesta The Cut -sivuston kautta.

Kommentoi julkaisua